上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃III (Update #102, #526, #533, #555, #681, #707, #716, #732)

收藏  |  訂閱
55  220.7k

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-4-22 00:35 發表 查看引用來源

其實好多女仔有奴性, 但唔敢試, 同埋更多係唔敢接受自己既奴性

要搵到佢地出黎開發同調教, 真係唔容易架
我諗係要睇對象,啱嘅人做乜都易d

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-4-22 09:01 發表 查看引用來源
應該我接受唔到
師姐鐘意玩咩?溫柔?

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-4-22 13:34 發表 查看引用來源
一般開始都係玩啲簡單綁手蒙眼口塞同打pat pat,之後可以慢慢加入強迫深喉,用啫打臉扯頭髮呢啲,再慢慢就加入狗帶鞭打咁。一步一步黎
呢啲我都ok,不過老公唔捨得

引用:
原帖由 SexDevil 於 2021-2-16 23:12 發表 查看引用來源

開個故先, 最後係有食到BoBo既, 不過都係過左一段時間先有咁既機會, 由淫K有男朋友去到冇男朋友之後先真正識到BoBo

但呢個有機會再開個篇文講啦
個機會幾時到?我等得架

引用:
原帖由 SexDevil 於 2021-4-18 18:14 發表 查看引用來源
雖然成日講話要屌爆條淫K塊閪,又或者話要玩到佢又賤又cheap,不過一直都冇好大嘅突破,玩嘅嘢同我以前玩奴,或者網上睇其他主人玩奴都差不多。直到有一日淫K話佢男朋友話要出trip個半月左右,會陪佢唔到。咁我就話,呢個半月可 ...
唔好意思大師兄,我一個唔小心代入咗,一路睇一路自慰高潮咗,好耐冇睇過高汁嘢👍🏻👍🏻👍🏻

引用:
原帖由 SexDevil 於 2021-4-24 01:36 發表 查看引用來源

咁暴力既玩法又冇諗到你代入到,睇都可以自慰到高潮,真係真玩你咪high到暈?
咁又未必,不過我有時睇av都會偏向多人、粗暴、性玩具虐待,但係如果玩真,我應該接受唔到摑同大力打,用玩具我估會high到狂噴水同高潮,不過都係諗吓,未試過

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆