上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃III (Update #102, #526, #533, #555, #681, #707, #716, #732)

收藏  |  訂閱
177  221.1k

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-29 17:19 發表 查看引用來源
32E唔算大呢個應該係笑話黎
咁我大把fd大過我ma
上次同我去試bra個fd上圍都至少大我5cm以上,但佢唔係肥我好多

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-29 17:20 發表 查看引用來源

都係,出街食比較難健康,我唯有飲品乜都走甜蜜

而家游水凍啊,我咁鐘意水都停晒啲水既活動。
我出去食野,好少叫野飲,通常自己沖
我以前成日十幾度去游水

引用:
原帖由 freeman1010 於 2019-12-29 17:25 發表 查看引用來源
160 115磅 32E絕對係好身材,如果懶做運動,行返工都係一種好替代。
女人都係鍾意同人比較,咁岩我身邊d fd又真係好fit

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2019-12-29 17:26 發表 查看引用來源
呢D真係要女士先識計同帶過先知
要真係真實去度下先明🤣
但你後兩句具體D甘我知你咩size大約😝
https://www.my-bras.com/column_content.php?column_content_sn=75

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2019-12-29 17:27 發表 查看引用來源
甘佢個對大多你兩個cup ?
應該同我同cup或者大我一個cup
因為我骨格細過佢

引用:
原帖由 freeman1010 於 2019-12-29 17:31 發表 查看引用來源
32能去到E明顯係背薄,所以應該幾大下
其實我背厚,所以撥番d肉去前面,其實某d size要著到32F

引用:
原帖由 freeman1010 於 2019-12-29 17:33 發表 查看引用來源
但你身材已經好好,只係你d fd又係好身材啫
咁係人都會羨慕d身材好過自己既人
即係我唔會同d差過我既人做比較,因為無必要,人係要對自己有要求,令自己越黎越好

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-29 17:35 發表 查看引用來源

男朋友撞啱就啱架啦。

咁我都揸過32E, 34D同埋36F咁比較就係唔大既,但比其他黎講,都算大啦。

我都好懷念夾腸既日子,好多年冇夾過。
老豆有冇仔可以介紹俾我
可能我由細到大都d大波靚女身邊長大,所以我一直都覺得我身材麻麻,樣都係一般,人地讚我靚女,應該都係客氣說話

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-29 17:36 發表 查看引用來源
我要認識你啲朋友先得
d女神好難約,除非講明得女,如果唔係好多狗公係身邊

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-29 17:37 發表 查看引用來源
細骨格既女仔好可愛。
d好lady既3我撐唔起,買3成日俾人叫去買童裝好慘架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆