上一頁下一頁
發新話題

想當年在蘇州(#1,#3,#56,#57,#99,#101,#146 相#29#68)

收藏  |  訂閱
157  122.9k

多謝各位師兄師妹支持,呢幾日年尾好忙。下星期應該會更新下。不過要諗諗點寫。因為同一條時間線上仲有空姐Ada同Diana,可能都會寫少少佢地個故事先完整。不過本篇主角仍然會係Crystal😁😁

引用:
原帖由 更年大叔 於 2019-12-29 18:29 發表 查看引用來源

師兄, Crystal 真係S 級身材!
佢幾高呢?
佢自己話自己165. 不過我自己睇最多就160-162左右😆

引用:
原帖由 更年大叔 於 2019-12-29 18:31 發表 查看引用來源

樓主係80 後, 應該係2000 年後2010 年前上內地工作。
不是80 年代上去
正解。師兄推理能力好強

引用:
原帖由 penny813 於 2019-12-29 21:13 發表 查看引用來源
好有共嗚既故事,我同樓主都應該係同一個年代既人
估計係當年有上大陸工作既男人都有好多故事😆

[quote]原帖由 sopphk 於 2019-12-21 18:50 發表 查看引用來源
仲係度呀,無刪到,你再試多下 [/quote已閱,正,多謝分享…………

引用:
原帖由 sopphk 於 2019-12-31 10:03 發表 查看引用來源
多謝各位師兄師妹支持,呢幾日年尾好忙。下星期應該會更新下。不過要諗諗點寫。因為同一條時間線上仲有空姐Ada同Diana,可能都會寫少少佢地個故事先完整。不過本篇主角仍然會係Crystal😁😁 ...
師兄唔駛急,搞掂手頭工作先,新年快樂!

回覆 26# sopphk 的帖子

師兄,我同你差唔多大,試過成都人妻,回味無窮。
回想當年,其實內地女生喺好開放,有質素亦都願意同班港燦溝通的。

引用:
原帖由 更年大叔 於 2020-1-1 01:52 發表 查看引用來源
師兄,我同你差唔多大,試過成都人妻,回味無窮。
回想當年,其實內地女生喺好開放,有質素亦都願意同班港燦溝通的。
人妻又係好鬼正...尤其係果種完全開發晒既人妻

話說前一晚同CRYSTAL大戰左3個回合之後, 第二日番工一路都恰眼訓無精神。因為飛左去蘇州工作, 本來就無晒朋友, 同D本地人又玩唔埋一齊, 真係日日早睡早起...除左玩QQ溝女之外, 做得最多其實就係跑步, 但係果陣大陸仲未好似而家咁流行馬拉松, 當年出去跑步簡直係比人當怪物看待...不過跑步其實係一樣好令人上癮既運動..我鐘意清晨出去跑, 成個城巿都仲係好安靜, 一路上跑步聽住自己身體既聲音, 係令人好享受既一件事。

話題扯得太遠..第二日其實我都有同CRYSTAL保持住聯繫..都係關心下佢起左身未呀..食左早餐未呀..問下佢有無買藥食呀...(呢點好重要) , 到左中午佢, 佢就發左另一條訊息黎:

C: "你昨天漏了一把雨傘在酒店, 我等一下拿過來公司給你吧?"
我: "不用了吧, 那把傘你就留著, 又不值錢"
C:" 哦.."

點知後面就因為這句訊息令到CRYSTAL一直都無理我..原因就係CRYSTAL覺得我唔想佢上黎公司搵我。因為今日佢理論上已經係番左上海OFFICE番工, 如果佢今日跑上黎蘇州OFFICE搵我比把傘我, 就會變成全公司都知道佢前一夜留左宿同我一齊。所以佢就憑呢句說話判斷我係趙完鬆既男人..唔想有任何瓜葛..所以話..女人既思維真係同男人好唔同..一句說話佢可以諗到咁多野出黎。

事實上我只係唔想佢咁辛苦攞把傘過黎, 真係唔想比公司既人見到咪約係留下COFFEE SHOP或者一齊食LUNCH囉...邊會諗咁多。再加上我當時蘇州既主管係一個40到尾既女人, 佢既觀念好開放, 一直都係話, 男未娶, 女未嫁, 後生出去玩好正常, 玩夠先結婚。帶我出去應酬仲要鐘意攞我黎開玩笑。因為大陸好鬼多老細都包二奶或者帶個靚女秘書出去應酬, 佢自己都睇到化晒。調番轉佢就帶住我呢個小鮮肉出去反擊。當然, 我同我老細清白過清水。

但因為呢個原因, CRYSTAL就無理我, 而我亦都無再跟進。直到兩三個月後, CRYSTAL佢地支TEAM又有另外一個項目要過黎蘇州兩三日, 咁我當然要send 下msg 問下CRYSTAL有無空同我食飯(做愛)啦。佢就好冷淡咁話我知果幾日行程好忙, 應該無時間。當然我唔知佢嬲鬼左我先咁冷淡..但其實佢有無嬲我,其實我都係照樣咁進攻的了。

"咁等你到時候黎到蘇州先講啦, 估計晚飯後應該有時間既, 到時帶你去吃糖水。"

回覆 99# sopphk 的帖子

原來如此。。。的誤會。。。期待續集

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆