上一頁下一頁
發新話題

想當年在蘇州(#1,#3,#56,#57,#99,#101,#146 相#29#68)

收藏  |  訂閱
157  122.9k

引用:
原帖由 sopphk 於 2019-12-24 17:39 發表 查看引用來源
我同佢打左個茄輪, 簡單清理一下又再訓過... 到左清晨五點幾.. 唔知點解又自己醒左, 咁當然又要搞番醒CRYSTAL同佢大戰一場啦, 細節同第二Q差唔多, 最後衝刺用推車結束, 臨出野前拉出黎將D精射晒係佢PAT PAT度, 再攬 ...
我以前都係北京做咗5年幾嘢,完全有同感,睇完師兄呢篇文,令我回想起當初食女嘅回憶,最令我深刻嘅就係有個S級36E靚女,次次上親佢屋企都無套大戰幾個回合

引用:
原帖由 freeman1010 於 2019-12-24 18:28 發表 查看引用來源
一口氣看完C兄續集,C兄果然體能好,第二、三Q都咁勁,仲可以掛鼓,所有花式用齊,Crystal果然係好吸引,佢性格應該唔錯,如果當時再繼續,也許有機會發展下去。原來C兄先前還有咁多SP/女友,應該係高大靚仔一名。 ...
高就係幾高既..182, 剛剛6尺, 靚唔靚仔就見人見智啦. .但一路有運動開, keep住跑步同游水. 所以體能都可以既。係大陸, 你唔鐘意運動, 講真無乜野做, 除非你好鐘意按摩同落酒吧果D, 我個人就麻麻地..同埋蘇州有好多小湖, 環各種湖跑十分過癮。

不過主要真係對手太弱, 唔好話當年, 就算而家你番大陸, 好多女仔一般都好識打扮, 但男生就成個薯仔咁,  有錢果D就大多數頂住個大肚腩, 你望過去完全會有一朵鮮花插在牛糞上的感覺。

引用:
原帖由 alyc0111 於 2019-12-25 02:19 發表 查看引用來源

我以前都係北京做咗5年幾嘢,完全有同感,睇完師兄呢篇文,令我回想起當初食女嘅回憶,最令我深刻嘅就係有個S級36E靚女,次次上親佢屋企都無套大戰幾個回合 ...
係啊..真係要有上過大陸做野既人先明白當年香港男人既幸福。

後面ABC都有食藥..長期無套內射..寵壞左之後已經唔係好接受到戴套個質感。幸好我而家屋企領導都係長期食藥, 無套內射個傳統仲繼續保持緊

引用:
原帖由 sopphk 於 2019-12-24 17:39 發表 查看引用來源
我同佢打左個茄輪, 簡單清理一下又再訓過... 到左清晨五點幾.. 唔知點解又自己醒左, 咁當然又要搞番醒CRYSTAL同佢大戰一場啦, 細節同第二Q差唔多, 最後衝刺用推車結束, 臨出野前拉出黎將D精射晒係佢PAT PAT度, 再攬 ...
通常和平分手都好易有機會添食

回覆 62# sopphk 的帖子

講得非常正確,完全同意

Crystal 既事雖然可惜得一次。但後面空姐當係補番數。精彩。支持ching

引用:
原帖由 sopphk 於 24-12-2019 17:39 發表 查看引用來源
I want to hear about your airplane experience. i have worked in China for 13 years. I must say, I share very similar experience with you. only lack the airplane experience.

多謝大家支持, 有你地鼓勵點贊我先有動力繼續寫落去。

話說睇留言好多大佬誤會我同CRYSTAL係ONS, 實際上同佢既故事點會咁快完呢...不過因為咁多年回憶太多, 加上已經有番咁上下歷史, 要諗諗點寫先。另外放多張CRYSTAL既靚相比大家睇..呢張同上一張都係我地係三亞玩時拍的, 不過上次果張胸部睇落唔夠有料, 放多張更突出身材既上黎。

回覆 68# sopphk 的帖子

身材真係一流。恭喜ching

引用:
原帖由 cx829 於 2019-12-25 11:33 發表 查看引用來源

I want to hear about your airplane experience. i have worked in China for 13 years. I must say, I share very similar experience with you. only lack the airplane experience.
後面有機會寫寫, 同ADA又係另一段難忘回憶

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆