上一頁下一頁
發新話題

性生活不滿足

收藏  |  訂閱
55  4.5k

引用:
原帖由 hoiyib 於 2019-12-27 20:58 發表 查看引用來源
純粹想呻下...同另一半性生活總係滿足唔到,次次都好似交功課咁....
永遠無前戲..有時有都係幾下跟住就入,然後只有同一姿勢就完事了....
有傾過但結果都係咁☹️☹️☹️到底點算好☹️☹️ ...
我同另一半性生活都唔滿足,都係唔知點算算😞

回覆 1# hoiyib 的帖子

同老公試下攪其他花臣,例如睇套AV,或者換套情趣內衣。
你地有無試69 ,或你主動d?

引用:
原帖由 hoiyib 於 2019-12-27 20:58 發表 查看引用來源
純粹想呻下...同另一半性生活總係滿足唔到,次次都好似交功課咁....
永遠無前戲..有時有都係幾下跟住就入,然後只有同一姿勢就完事了....
係咪耐左無左激情?

有得做咪算好囉。。。。。。

引用:
有無睇過係咪你樣同身材唔能夠令佢滿足?
定平日你太呢"fair"所以令佢無性慾?
最大鑊係,佢本身gay或,佢外面已有SP

引用:
等我調較妳

引用:
下,又會咁都有既,不於你試下含下佢

回覆 1# hoiyib 的帖子

好有同感
唉....

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2020-2-11 09:52 發表 查看引用來源
好有同感
唉....
可以搵SL/SP幫手

我同我老婆都係,我就成日想攪,佢就唔鍾意攪,但每次一攪都前戲做足,大家滿足,但每月先一兩次唔夠😪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆