上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
54  5.7k

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2020-1-1 00:37 發表 查看引用來源
我唔係好識,多數係前後或者上下。有時老公會捉住我佢向上插。
前後搖同上下un就啱,搖得勁咪快爆,其實你已識,老公捉住插即係我講果隻,如果你睇過4仔應該明。兩種分別在於誰做主動,你做主動就會知道力度和位置令你最舒服。

老公会一边摸我对波,有时会坐起身含我对波,我继续摇之类。

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2019-12-31 07:03 發表 查看引用來源
我想請教大家一D經驗。我同老公從拍拖到結婚都好多年,都有幾年親熱經驗。
大家前戲都會做咩?我想同老公試下多D。
我地比較普通,通常佢一邊摸,kiss就一邊除衫,會慢慢摸我個bra之後除,跟著會kiss 我全身。我會攬住摸佢背脊同 ...
又真係單調左啲。。日日搞。。就會耐啲架啦😂

回覆 13# alexyclam 的帖子

我都想可以攪吓 🤤🤤

其實你已做得很好 ,會主動坐老公, 如果一路做 一路睇av可以增加情趣

回覆 12# joeychanchan 的帖子

互動得唔錯,大家互相配合

引用:
原帖由 alexyclam 於 2020-1-1 09:24 發表 查看引用來源

又真係單調左啲。。日日搞。。就會耐啲架啦😂
點先唔單調呀?

我同老婆開始玩真實角色扮演遊戲!試過老婆著得似北姑在元朗風月街獨自行行企企,其間真係有好多人問價

引用:
原帖由 東熱汁男 於 2020-1-5 09:38 PM 發表 查看引用來源
我同老婆開始玩真實角色扮演遊戲!試過老婆著得似北姑在元朗風月街獨自行行企企,其間真係有好多人問價
玩“扮企街”咁激?

莫非C兄扮嫖客問價,等老婆還價?成交後即時就地爆房?

“全套幾錢?”😶
“388任搞。過夜加兩舊。”
“平啲啦。”😒
“老細黃定藍?黃C做緊會員價喎!”
“咩料?阿姐係黃店?”😑
“黃C八折啦!房錢減兩草。包兩個套。”
“黃C。免套。生姦中出。房錢我俾。”☝️😏
“殺你!”
“唔該。”🙏😁

叫隻“有機自家農場雞”,乾淨衛生,食得安樂,但不失叫雞feel。C兄認真識玩。

坦白說 我反而覺得一直追求刺激或者新意 會有一點點本末倒置吧 性愛只是兩個人的肉體交流和溝通 最單純最直接的性愛模式才是最理想

我也喜歡老公在上面插入 喜歡被他壓住的感覺 也喜歡讓他來主導然後自己配合他的一切
可能我才是有點性冷感吧 本身渴望不多 期待的很多時都是跟他緊貼的接觸 想看到他的享受
雖然也有主動暗示要做愛但更多的都是他來提出 我也不會抗拒
他非常喜歡口爆和顏射 要看著我把精液接下去吞掉他就滿足了 這點我都沒有問題
由他在我上面主動也方便 對於高潮其實是可有可無的那種
偶爾有的時候的確像你所說 很酸軟很酥麻的 下身很敏感 輕輕碰一下真的會全身不由自主地彈動像被電了一下
繼續抽插會受不了 不是痛苦 但感覺太多太強烈 會想把他推開

至於男性持久力的問題 雖然我這輩子只有過老公一個男人
說法不一定可以作準 但我想跟練習也有一定關係的
剛開始的時候他其實也挺快 接近五分鐘左右吧 我們的性愛應該都算頻密
都快五年了 仍然保持著兩三天一定會做一次 我們是"自然避孕"
即是不用安全套也不服藥 全靠他掌握時間抽出來到我嘴裡或者面上 但很偶然也會直接射在我裡面的
現在就是毫無隔膜地抽送的刺激 他也可以堅持20分鐘以上 30也有
所以說男人的器官可能就是要多鍛鍊吧

不過我也觀察到有一點例外: 他喜歡我用口幫他 前戲如是 完事之後也如是
其實他也喜歡用口 - 不過是舔或者吸吮腳趾 經常都會
而如果在做愛的過程我將腳遞到他面前甚至直接送到他嘴裡 他還是會很快堅持不住的
用不了兩三分鐘就爆發了 原先打算是讓我用口去接 (直接內射的話一般會先說明) 也來不及動身

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆