上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
54  5.7k

引用:
原帖由 小姐你好正 於 2020-2-21 08:00 發表 查看引用來源
當然啦,咁你同佢七年之間無第二個?
當然無, 我唔做呢d野

有幾個問題:
1.其實我想問,我地個過程會唔會太單調?有冇好的經驗?唔算單調啦..我同老公都一齊左10年,三年前都只係用手揸下我對波就插,十分鐘就完事,係依加先多左野玩,用玩具搞到我潮吹,69一齊爽,整到床單濕左咪換囉~唔好忍~最重要投入。
2.我個高潮感覺係好痕全身酥麻,會有幾秒個人震曬,好似有電咁,會真系呻吟,啊啊啊之類,好出力攔住老公,老公話個一刻我會咪曬眼同喘氣,大家高潮係唔係都係咁?
高潮我都會好肉緊,同你差唔多,忍唔住會叫出黎,但我又唔會咪曬眼,我老公話我個樣好淫好想要既樣😂有時女上我高潮會吞唔切口水搞到流曬出黎...
3.有時我有快感個陣會覺得好急尿,好像放出,但又怕整污糟床單。係唔係正常?
正常~污糟咪換囉~唔好忍住~男人見到你放出都會好有成功感。
4.我會呻吟,不過只係當佢摸我對波同下面同埋插得舒服先會,同埋好細聲,只係唔 唔 啊 嗯 嗯 啊,同Av上面嗰啲一除衫就呻吟好唔同,我算唔算性冷淡?老公試過問我點解唔叫,我話怕羞。
Av好多都係假叫,咁你又唔洗學Av咁係唔係都嗌,你睇自己感覺囉~舒服時就呻吟,咁你老公先知你邊個位係敏感~佢下次識專攻邊度~~咁你咪投入d囉~
5.老公平時插5到8分鐘就射,當我係上面會更快,有時我呻吟會領到老公更快,點解?有冇辦法?我係唔係唔應該係上面同忍住唔叫?有時忍住誤呻吟但總係覺得差D氣氛。
你驚太快既話咁就要叫你老公配合😅覺得就射就換下姿勢,可以試下唔插住,互錫下Linlin,用手指幫你捽下豆豆,指插下你,再用jj頭磨下妹妹個陰唇,可以用言語挑逗下對方,例如:女可以求佢既語氣話好想要、求你插我啦、快D屌我,男既可以問想唔想要、求我插你、你好淫啊等等~之後插果幾下慢慢黎~幾下後就拳拳到肉~好快升天~咁樣都可以做多10分鐘多D~
6.我知道老公中意我係上面,我應該點移動可以領導大家舒服同冇咁快射?
好多男人都中意女上...你如果一直上下un,咁真係好快坐爆,你可以試下用patpat 畫緊圓圈+兩下上下un 移動或前後un ,其實你可以睇下av 女上,我都係咁學,有時會係YouTube 睇下d電臀舞練下畫圓😂
7.老公用延時安全套可以插30分鐘,但佢話有時會半路軟同射精感覺差,點解?我都擔心副作用。有冇其他辦法可以延時間?加厚嘅安全套得唔得?
半路軟應該係唔夠刺激或者男既分左心,副作用我就唔知有冇...但可以插到30分鐘...係不停咁抽插?

30 分鐘....利害.....插到近廿分鐘都可以做 av 男優...

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-2-24 18:18 發表 查看引用來源
30 分鐘....利害.....插到近廿分鐘都可以做 av 男優...
係難, 但唔係無可能囉
戒打飛機+多搞o野+做運動+食o野健康d (呢個可能有d難), 我train過一個前男友, 係做得到o既, 睇你有無心  
不過吊佢老味訓練成功之後走o左去益第二個女人之嘛!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-2-25 13:21 發表 查看引用來源

係難, 但唔係無可能囉
戒打飛機+多搞o野+做運動+食o野健康d (呢個可能有d難), 我train過一個前男友, 係做得到o既, 睇你有無心  
不過吊佢老味訓練成功之後走o左去益第二個女人之嘛! ...
師姐妳前度唔識貨,師姐咁正

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-2-25 13:21 發表 查看引用來源

係難, 但唔係無可能囉
不過吊佢老味訓練成功之後走o左去益第二個女人之嘛! ...
真係可惜, 或者姐姐妳會遇到個更強呢, 正所謂一山還有一山高, 日夜埋首搏命操...
查實係咪真係要三十分鐘先可以越昇軏越高呢 (我指女性) ? 朋友講又有, 去外地見過真 couple 搞又有, 大多都係十分鐘內埋單(3-5 min 多).
自己方面有時唔使太耐(大約八至十分鐘左右冇認真 count 過)都可以搞到佢到騰騰震, 仲唔只一次, 太連續性會頂唔住抖唔到氣咁要停噃.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-2-26 01:09 發表 查看引用來源

查實係咪真係要三十分鐘先可以越昇軏越高呢 (我指女性) ?
唔係囉, 雖然心入面或多或少都會崇拜呢d持久男, 但最美好o既性愛唔一定要係抽插時間好長o既
搞o野係要花時間, 不過前戲後戲更加重要嘛
你講得o岩, 好多男人其實都係十分鐘之內交貨, 而好多女人其實亦都覺得無問題o架,
包括鬼佬都一樣, 呢個唔係網上d人吹, 以前同過一個過o黎留學o既abc同住過幾年,
超靚女又超open囉 佢前任好幾個男友都係鬼佬, 早泄o係外國都係好普遍, 平均男人都係5-7分鐘內完事
當然亦都真係有搞半粒鐘唔射o既人, 例如當時佢o既現任, 男人好鐘意吹噓自己咁樣好勁,
但佢作為當事人到o左後段其實係一d都唔享受, 90% 最後都係體外射o黎結束

引用:
原帖由 小堅堅 於 2020-2-25 18:50 發表 查看引用來源
師姐妳前度唔識貨,師姐咁正
哎呀果陣其實唔正o架 又粗魯又惡死又難氹, 只係勝在咸濕

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-2-26 07:29 發表 查看引用來源
哎呀果陣其實唔正o架 又粗魯又惡死又難氹, 只係勝在咸濕
現在師姐正兼性經驗豐富引死好多男人

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-2-26 07:18 發表 查看引用來源

搞o野係要花時間, 不過前戲後戲更加重要嘛
你講得o岩, 好多男人其實都係十分鐘之內交貨, 而好多女人其實亦都覺得無 ...
呢個係重點, 一向都著重前戲後戲呢方面, 事半功倍...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆