上一頁下一頁
發新話題

你地通常邊個買套

收藏  |  訂閱
58  3.1k

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-1-6 08:04 發表 查看引用來源

女人買套其實好型,但男人買M巾則好樣衰(小弟試過一次,被收錢個大媽白眼)。

絕對係性別歧視。但冇計。😅
男人肯買M巾其實好窩心呀
買套我又唔覺得尷尬,仲要大大盒家庭裝咁買

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2020-1-6 06:34 PM 發表 查看引用來源
窩心,但冇面,亦令人眼冤。😑

大男人三不:

不幫條女挽手袋
不幫女性洗底褲,BB女除外
不幫忙買姨媽巾

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-1-3 09:01 發表 查看引用來源
而家同條女就條女買,之前有啲sp都係個sp買。咁當然我都買過啦,冇乜特別。
我隻奴好中意專登走去人多既地方買,佢話咁樣顯得佢夠賤,要比人知佢貼錢比男人去屌自己個閪我則覺得買套係負責任既行為,可能我守舊,除左口交外我唔中意唔用套

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-1-7 09:39 發表 查看引用來源

窩心,但冇面,亦令人眼冤。😑

大男人三不:

不幫條女挽手袋
不幫女性洗底褲,BB女除外
不幫忙買姨媽巾
試過女人痛不欲生行都行唔到求幫忙買姨媽巾既情況
至於挽手袋我完全無所謂,只要係對方好攰,我就會幫,對我黎講同扶呀伯呀婆過馬路/提盲人前面有棚架會撞頭一樣,只係舉手之勞

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2020-1-6 16:34 發表 查看引用來源
好耐以前一個舊女友痛到行唔到,幫佢買佢要既姨媽巾(個時我同佢都仲未識得衝紅燈解M痛)
亦幫過做完手術無法行既女性朋友買

唔知點解好多男人覺得好瘀,瘀乜?瘀得過有一日自己會瀨屎瀨尿要護士幫手?

引用:
原帖由 保持現在 於 2020-1-6 00:20 發表 查看引用來源
通常都係我買埋畀條仔 因為咁樣我可以揀埋味
揀味真係幾重要
太重膠味既射完佢吞精會話好臭
btw你身材真係好得

插完想再奶, 好大陣膠味

邊個方便邊個買

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-1-6 08:04 發表 查看引用來源

女人買套其實好型,但男人買M巾則好樣衰(小弟試過一次,被收錢個大媽白眼)。

絕對係性別歧視。但冇計。😅
唔覺有幾型, 可能係我平時都型慣o既關係
好多o野其實都性別歧視o架啦, 女人私密o既部位俾人見到會好受歡迎
男人咁做就等住俾差人拉
就算唔講咁極端, 返工或者類似o既正式場合女人露趾露腿著短裙好合理,
男人就要成套老西三十幾度都要打呔著埋外套
有時真係鄧你地辛苦

言歸正傳邊個買套我覺得都係無所謂, 自己都成日買,
唔會刻意避開路人, 初時收銀哥哥姐姐會啤, 但習慣o左啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-2-6 06:16 發表 查看引用來源

唔覺有幾型, 可能係我平時都型慣o既關係
好多o野其實都性別歧視o架啦, 女人私密o既部位俾人見到會好受歡迎
男人咁做就等住俾差人拉
就算唔講咁極端, 返工或者類似o既正式場合女人露趾露腿著短裙好合理,
男 ...
我都覺,夏天返工我不知幾羨慕啲妹妹仔可以又吊帶背心又短裙咁返工,最多有冷氣時加返件外套。我就日日都老西,有紋身又費事拿高衫袖。勁辛苦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆