[不能說的性事] 問師兄亦問師姐😆

收藏  |  訂閱
14  1.7k

問師兄亦問師姐😆

問(師兄)~你地有冇剃下體毛既習慣依家差唔多兩三日就剃一次 好似剃鬚咁keep住剃
想知有冇人有咁既習慣🙈係剃哂 唔係剪短

問(師姐)~你地對於男性剃下體毛有咩睇法
會唔會覺得好奇怪 因為我同前女友都有依個習慣
所以想睇下其他女性既意見
(分手後冇拍拖冇性關係 所以唔知女仔點諗)

就這樣🙏🏼感謝你地耐心睇哂成個post

引用:
原帖由 siumybb 於 2020-1-1 02:42 發表 查看引用來源
問(師兄)~你地有冇剃下體毛既習慣依家差唔多兩三日就剃一次 好似剃鬚咁keep住剃
想知有冇人有咁既習慣🙈係剃哂 唔係剪短

問(師姐)~你地對於男性剃下體毛有咩睇法
會唔會覺得好奇怪 因為我同前女友都有依個習慣
所以想睇下 ...
我自己鐘意冇毛,乾乾淨淨,冇阻隔唔會介意伴侶有冇毛,冇就會開心啲囉,大家一樣😅😅

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-1-1 02:53 發表 查看引用來源
我自己鐘意冇毛,乾乾淨淨,冇阻隔唔會介意伴侶有冇毛,冇就會開心啲囉,大家一樣😅😅
閣下係師姐🤔?
即係你本身自己都有剃開? 剃左真係舒服既
不過成日諗 伴侶會唔會有奇異嘅眼光🤷🏼‍♂️
Btw 有伴侶先算🤷🏼‍♂️🤷🏼‍♂️
當然最好兩個都有剃就最理想🤪

回覆 1# siumybb 的帖子

一時時,有時會全剃晒,有時剃短佢或者剃淨d,夏天著泳褲唔怕露毛,同埋感覺上剃左乾淨d,伴侶就冇剃嘅習慣,佢就唔介意剃。

回覆 4# freeman1010 的帖子

咁睇黎應該冇話覺得怪🤔咁普遍

已经习惯了半年,2天剃一次,洗澡的时候剃,用剃刀

引用:
原帖由 siumybb 於 2020-1-2 01:12 發表 查看引用來源
咁睇黎應該冇話覺得怪🤔咁普遍
141囡囡, 大部份都剃閪毛. 一踎低, 可以好清楚睇到佢地塊大細唇!

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-1-2 12:42 發表 查看引用來源
141囡囡, 大部份都剃閪毛. 一踎低, 可以好清楚睇到佢地塊大細唇!
問題係男人老狗走去剃....會唔會比女笑

引用:
原帖由 siumybb 於 2020-1-3 03:51 發表 查看引用來源
問題係男人老狗走去剃....會唔會比女笑
每個星期去sauna, 真系乜鳩都見過. 從未見過無毛鳩喎!

本地人唔算太多, 就算有都唔多敢晌更衣室/桑拿露俾人睇, 外地好 common, 意思係剃晒毛都唔 mind 俾人見到, 晌更衣室/桑拿都係咁盪劍勢, 同老婆去過歐洲某 d 名桑拿/天體地帶, 男女混個個都剝光, 有毛冇毛都有, 大細波大細 j 有冇割包皮都睇得一清二楚, 另一半有乜睇法個個唔同, 我果個 like 我冇皮冇毛 (割左包皮), 用脷掃埋蛋蛋都唔會刮到毛毛,    聽講唔少女性 (樂意用口的女性)都鍾意玩冇毛 j, 最好係脫毛唔係剃, 因為剃會有些少凸出會吉會界親掃興

前往最後回覆