自己摸自己高潮

收藏  |  訂閱
11  1.6k

自己摸自己高潮

大家結婚後仲有冇自己搞自己?結婚前後我試過沖涼個陣自己用花灑衝下面用手摸,靠著牆摸,試過真係忍唔住呻吟,有水聲所以屋企人同老公唔知。其實我知道老公都會自己搞,特別係好耐唔做同埋我唔方便嗰陣。
結婚前試過係床上自己摸,不過怕有聲比人聽到,high個陣會嗯嗯啊呻吟,同埋難清潔。試過一次夜晚,自己係房突然有feel,慢慢摸自己,摸摸下除埋衫同底褲,唯一用被遮住。點知道家姐敲門,我話等陣衫都未穿好佢就入左,佢望住我抱著張被笑左下跟著出去一陣再入返,好似知道我咩事

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2020-1-1 03:26 發表 查看引用來源
大家結婚後仲有冇自己搞自己?結婚前後我試過沖涼個陣自己用花灑衝下面用手摸,靠著牆摸,試過真係忍唔住呻吟,有水聲所以屋企人同老公唔知。其實我知道老公都會自己搞,特別係好耐唔做同埋我唔方便嗰陣。
結婚前試過係床上自 ...
少年15/20時。。好多on居野都做過。。癮起就當然。。及時行樂。。爽左先講啦。。😂😂

回覆 1# joeychanchan 的帖子

好鐘意睇住女仔玩,感覺好引人,好想加你做朋友聽下你啲淫野

我自己模自己好似冇咩感覺

回覆 4# crazyjulysunny 的帖子

你想俾人摸😅😅😛😛😛

小弟以前DIY鍾意瞓喺床上磨一個大攬枕,一路幻想一路磨鐵柱。

通常會先用件底衫墊住嚟磨,一來乾淨啲,二來費事啲DNA周圍都係(唉,不過小弟自己知自己事,個攬枕仍然佈滿小弟數以億計嘅蟲蟲)!

舒服過用手好多。

溫提:屬於毒男嘅攬枕,都係少掂為妙。

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-1-4 11:19 發表 查看引用來源
小弟以前DIY鍾意瞓喺床上磨一個大攬枕,一路幻想一路磨鐵柱。

通常會先用件底衫墊住嚟磨,一來乾淨啲,二來費事啲DNA周圍都係(唉,不過小弟自己知自己事,個攬枕仍然佈滿小弟數以億計嘅蟲蟲)!

舒服過用手好多。

溫提:屬於毒 ...
男仔都磨枕頭架咩?我以為女仔先啱用呢指添
我細個就係由枕頭開始☺️😌

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-1-4 11:19 發表 查看引用來源

舒服過用手好多。

溫提:屬於毒 ...
我諗起當年周小姐買寫真送嗰個攬枕呀,原來係咁用....

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2020-1-4 05:29 PM 發表 查看引用來源
我諗起當年周小姐買寫真送嗰個攬枕呀,原來係咁用....
Err...心照就好啦。

攬枕係史上最偉大嘅發明之一(至少青春期嗰陣我係咁諗)。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-1-4 01:54 PM 發表 查看引用來源
男仔都磨枕頭架咩?我以為女仔先啱用呢指添
我細個就係由枕頭開始☺️😌
我估...男人其實多數係用手。而且九成會係用隻黃金右手。🙋‍♂️

但小弟19歲之前都係用攬枕。冇攬枕直頭J唔到!

前往最後回覆