[原創作品] 調教家長會會長(上下全)

收藏  |  訂閱
20  11.4k

引用:
原帖由 米高達 於 2020-1-10 06:03 發表 查看引用來源

又話條妹妹仔被封殺嘅,咪又係一様照出街,拍好哂,唔通唔怕蝕錢咩

https://lh4.googleusercontent.com/9yERC9anG_YmsvunTFIhy_aOOgSDeYP5Q0DQNf9ndrsXRD8Fc2V7nnc9ie54U4wRB87cb5455Fi46dUTsvOZTNMvgf7Igw3vyXR ...
講起呢套野 , 其實我又發現到靚湯同賓穎以外既亮喎 :
(大家都知 , 我都幾鐘意寫下D有波無樣系列 ... 雖然呢件連波都無咩 ,
但勝在夠淫 , 大家有無興趣???)

另外 , 我發現自己鐘意J 肥湯多過靚湯喎 ...

引用:
原帖由 米高達 於 2020-1-10 06:03 發表 查看引用來源

又話條妹妹仔被封殺嘅,咪又係一様照出街,拍好哂,唔通唔怕蝕錢咩

https://lh4.googleusercontent.com/9yERC9anG_YmsvunTFIhy_aOOgSDeYP5Q0DQNf9ndrsXRD8Fc2V7nnc9ie54U4wRB87cb5455Fi46dUTsvOZTNMvgf7Igw3vyXR ...
今日小弟有兩件小事同大家分享 ...

1)小弟係 "紙言" 既總點撃超越左50萬拉 ;
2)呢個係特別同米兄講既 ... 我終於正式向 "黃師父" 下手拉
(你知拉 , 佢有戲上丫麻)

引用:
原帖由 代北集團 於 2020-1-19 18:13 發表 查看引用來源

今日小弟有兩件小事同大家分享 ...

1)小弟係 "紙言" 既總點撃超越左50萬拉 ;
2)呢個係特別同米兄講既 ... 我終於正式向 "黃師父" 下手拉
(你知拉 , 佢有戲上丫麻)
...
黄師父??
新戲上架,即係。。

呢個傻 look  破處我得喎

真既一樣?睇完被迫玩屎眼一段搞到我妹妹濕哂,想試下比人diu屎眼

米兄果然明白我 , 我就係要佢呢個LOOK

另外提一提各位 , 小弟明晚(1月30)就會出<賓賓奪主> ,
希望大家支持一下拉 !!!

留言支持吓

引用:
原帖由 krazybb 於 2020-1-24 10:14 發表 查看引用來源
真既一樣?睇完被迫玩屎眼一段搞到我妹妹濕哂,想試下比人diu屎眼
真係寫得咁好???

其實我覺得肛交正唔正 , 好取決於幾樣野 , 好似文中既春藥/痕癢粉 ,
男人既技巧+甜言蜜語(我唸幫女人毒龍鑽應該必不可少) ,
不過好重要既係 , 要令到女人對肛交有種浪漫既想像 ...
女人係一種由印象去主導感覺既生物 , 如果第一印象係差既話 ,
你點做得好都無用 ; 但印象好既話 , 再有D技藝   唔好整到佢好痛咁
佢地就幾大機會接受到~~

當然 , 以上都只係紙上談兵 , 因為我連一個囡囡都未食過 ...

E+己經寫左2/5拉 , 不過又陷入一個問題 ... 改名

感覺係紙言果邊 , 改名好唔好係好影響收視 , 好似 :
<千金小姐之羞恥調教><偷情?激情!健身室。。>都衝緊上3.5萬
而<調教醜熟女>就出左成年都唔過3.5K ...

我唔想黃師父落得一個3.5K既下場呀 ... 米兄可唔可以比下議見???
個基本故事同套劇都幾似 , 就係一個衣著防守既女秘書 ,
暗戀自己老闆 ... (唔講住勒 , 驚出文果陣無晒驚喜)
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 代北集團 於 2020-2-3 09:41 發表 查看引用來源
E+己經寫左2/5拉 , 不過又陷入一個問題 ... 改名

感覺係紙言果邊 , 改名好唔好係好影響收視 , 好似 :
都衝緊上3.5萬
而就出左成年都唔過3.5K ...

我唔想黃師父落得一個3.5K既下場呀 ... 米兄可唔可以比下議見???
...
Hello 好耐無上嚟,近排無乜寫文慾,不過兄叫到,就即管一試啦。。套劇其實好乸悶,特登搞七十年代亦唔討好,啲人物性格又好似椂葛咁

《密實淫底女秘書之色誘上司》,點呀,帶留番你篇 3.5萬嘅「影子」同手法

前往最後回覆