上一頁下一頁
發新話題

冇心上咗個離婚中女 待update

收藏  |  訂閱
186  252.7k

引用:
原帖由 tomlearn 於 2020-1-8 21:23 發表 查看引用來源
😄😄兩個人都開心,真係幾好幾舒服。

我覺都ok 架

引用:
原帖由 chankoi 於 2020-1-8 21:42 發表 查看引用來源

希望明天有精彩分享!
中場休息,今晚出咗佢附近晚飯。M : 我要執執屋同洗衫先。費事聽日比人煩。

引用:
原帖由 chankoi 於 2020-1-8 21:42 發表 查看引用來源

希望明天有精彩分享!
暫時大家休息!

尋晚同佢食完飯,佢一返到屋要不停做家務。
M: 鬼佢之前自己懒西,谷埋先做。洗衫,拖地,抹窗。
唔係老媽子返嚟又哦。
我自己好攰,一訓到成十一点幾,佢先做哂所有家務去冲凉。突然佢有個fd 按門鐘,佢立即熄哂所有燈同佢fd  : 喂,我病,聽朝打比你。
半夢之下,我都比佢嚇一嚇,以為佢老母突然返嚟。
M冲完凉只圍條毛巾: 我比佢嚇一嚇,佢上來揾我吹水。好彩我都呃到佢。晤係就麻叉煩。我阿媽話臨過年前再返上去。佢又話執屋。自從我搬返嚟,真係多咗好多嘢。
未講完,佢已伸脷過來車。同佢車佢好耐。
M: 我都攰,你上來。
我慢慢入,佢今次只是微微,啊啊叫。今次係最平淡嘅一次。冇特別,射完訓覺。又係五点,比佢隔離屋D開屋聲嘈聲,起身去完toilet,佢訓到死豬。
我係佢耳邊講: 我下耳好硬。佢半醒笑咗下,用手摸J一下。我入被內,除佢under,用口啜的及用脷狂奶佢大脾內側,佢唔咗两聲,我爬上,成條入哂,開始慢插。佢下面已好濕。
M : 衰人,我又冇得訓。晤好停,啊啊
佢雙腳伸起,雙手好緊咁㧜我背,不斷狂車。
M: 好入呀! 啊。
我加快插,佢推開我頭。佢下面已震下震下,隻脚係咁揼我pat.
M : 哎哎,想死,你快射。honey 錫哂你。
咁我就射哂。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-9 15:06 發表 查看引用來源

遲D阿M會唔會叫師兄直情搬去佢度住呢當阿媽出左外時.........
就算佢叫,我都唔會

引用:
原帖由 lmk33333 於 2020-1-9 18:35 發表 查看引用來源
師兄轉左次次都中出?
八成係。

引用:
原帖由 四衝程 於 2020-1-9 16:34 發表 查看引用來源
好彩,長食長有。加油。
真係幸運

引用:
原帖由 friendho 於 2020-1-9 20:18 發表 查看引用來源
M咁激,係咪出佢時出得特別爽
咁我又唔覺好特別。剛回到家。已想昏迷。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-10 13:02 發表 查看引用來源

師兄果然好理智。
出得來玩,一定要理性

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2020-1-9 21:42 發表 查看引用來源
衝紅燈?
尋日下晝,佢叫我買pizza上佢到。
M: 我阿媽去咗飲,我諗佢十一点幾返到。你收工上嚟。
食完嘢,M打比佢媽。
M:我阿媽前幾日問我有冇返屋企訓,所以問清楚D,唔想麻煩。
佢一手巳拉我入房。佢主動狂車,我隻手不斷摔佢兩粒硬的。我末搓夠,佢已訓上床.M:honey 嚟啦!
男上女下啪啪聲入,佢今次反應冇咁大。叫咗幾聲,啊啊射啦射啦。M: 冲涼哪,晤好訓。驚一齊訓著。

引用:
原帖由 mtvong 於 2020-1-11 18:23 發表 查看引用來源

好有偷情FEEL
一邊睇電視,一邊揸下波仔。佢已嗯嗯聲。佢隻手已係我JJ亂摸。電話響起,佢阿媽叫佢11:00喺MTR 接佢。
M: 今次我要...快D哪!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆