上一頁下一頁
發新話題

冇心上咗個離婚中女 待update

收藏  |  訂閱
186  252.5k

引用:
原帖由 亞波羅 於 2020-1-13 09:35 發表 查看引用來源
o個中女都好猴擒好有需要甘
都算係。

引用:
原帖由 hk005500 於 2020-1-13 04:17 發表 查看引用來源

C兄,越泥越簡短呀…………
前晚佢收早,佢whtsapp問我有冇興趣去深圳過夜。
我叫前後脚上喺羅湖商業城等已八点,喺東門食D嘢都九点先上到房。大家有D尷尬,要登記回鄉証。
因家即興乜衫都帶,所以上到房唔理三七二一就齊齊除。佢又車又摸J。我當然還擊揸波。
M: 雖然同去爆房一樣,但叫做有D旅行feel.
上到床已互車,我向下攻啜波。啜到佢微微叫,就插。插咗陣,佢比之前叫得放咗。佢邊叫,我邊射。好攰。休息。間房向內街,唔太嘈,但大家都訓得唔好。訓到2点,M拍醒我: 点解有D光閃下閃下。原來對面個地盤仲開通宵工,所以有光。隔離前2間房又可能,間中傳D呻呤聲。M: 下次都係唔上嚟,怪怪咁,麻麻哋。人哋扑,冇理由我哋唔扑。大家又車起嚟.。

引用:
原帖由 小王子 於 2020-1-15 10:25 發表 查看引用來源
師兄有家室都可以係出邊過夜咁自由 😏
我隻乸不在港

引用:
原帖由 亞波羅 於 2020-1-17 15:13 發表 查看引用來源
bro 真係好得, 可以即返上深圳玩番晚
我隻乸都知我時不時過macau.

引用:
原帖由 bentian3000 於 2020-1-18 00:46 發表 查看引用來源
你老婆有冇问你点解总系返夜班?
冇。我返shift

引用:
原帖由 lazyday0616 於 2020-1-18 00:53 發表 查看引用來源
師兄似乎已經溝掂左佢
我冇溝過佢。

引用:
原帖由 lazyday0616 於 2020-1-21 11:44 發表 查看引用來源
下下中出, 小心d
知道。thanks

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-1-22 20:36 發表 查看引用來源
知道。thanks
尋晚M話佢阿媽北上過年,叫我收工買糖水上佢到。
上到去剛好12点,食完糖水,佢已拉我入厠所擦背,咁上下已狂車.M: 唔好揸我住,拿拿聲冲身入房。唔係到做。
佢拖我入房,已推我落床,佢已急不及待同我含咗幾下,已即刻坐上來前後磨。我一手揸佢對C波,兩粒的已好凸同硬。佢已輕輕地呀呀聲,佢由慢變快咁騎,不出一陣我已頂唔住。佢手抓到我心口一條紅痕。M: 呀呀!我嚟咗,honey 射啦射啦。全身爬低。又一次中出。

引用:
原帖由 超級藍色救星 於 2020-1-23 22:11 發表 查看引用來源
師兄就爽啦 有個咁正嘅中女
佢間房换咗個鬧鐘,啲達到我訓得唔好,巳成四点。佢就大教瞓。正想起身,M: 你轉來轉去,我都訓得唔好。锡啦。佢已伸脷車同,伸手chok. 我不斷奶佢條頸。
M: 呀,呀,咁快已好硬。入啦。
我不斷同佢車,同啜啲。一下一下好慢咁入。巳聽到有水聲。佢下面好黏,間中會吸幾下,插咗都成+幾分鐘。
佢大脾開始震。
M:喂,我頂唔順。唔得! high 咗幾嘢。你今次咁勁。出返嚟哪。我用口。
我: 頭先做完一次,係耐D。
佢叫我瞓低。一口含落來,佢唔係好識用脷。但好快係咁吸。吸咗陣,我抽出來。射喺佢身到。
大家小睡一陣,差不多天光。
M: 你老婆返嚟過年?(我答下兩星期),不如講下你同你老婆点做?
一傾已七点幾,兩個已醒哂。
M :  我到呢刻對你冇乜感覺,但耐末做會心思思想約你。不過如果你多D關心我,我諗我可能會仆街。
我:  明白。
M: 你咁好咁Q木獨啦。做朋友關心都得卦! 我唔係大食,而係比你撻着我,搞到我好想做。(佢有講佢排卵有問題,所以冇得生。)所以我之前條仆衔死佬連掂都唔掂下我。佢條J一硬就塞入來,吊两嘢冇兩分鐘就射。。。。結咗婚三年,次次喺咁。個時我係好憎做。
佢開始喊。
我: 我只係多D前戲啫。
M: 唔同,你好識揾我D敏感地方。我一直好想比個温柔男人啜下lin ,奶下頸,車下,揸下波。再之前D仔,只係一味叫我吹,吹爆咗就算。我試過同第三條仔,一次未做過。次次喺架車到,錫两下,佢就攞條J出來,叫吹爆就算。又試過有個,拍咗半年拖,每次入我都痛同乾,我同佢做咗2次,即刻拒絕再做。但呢個人,到呢家我仲有會掛住下佢。
兩年前,拍過次散拖,條友細我五,六年。又話成日做gym.頂,我瞓係到都冇咩前戲,好幾次去開房,同佢冲涼,我摸一陣佢條周,我一手都係。佢咁就飛撚咗我,話我淫喎。

引用:
原帖由 亞波羅 於 2020-1-24 11:03 發表 查看引用來源
好正, 多謝 brother update 下. 識著個中女甘自動波, 真係正
thank you !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆