上一頁下一頁
發新話題

冇心上咗個離婚中女 待update

收藏  |  訂閱
471  252.1k

引用:
原帖由 Water_man 於 2020-7-3 01:22 發表 查看引用來源

抹抹下會抹到要水喉救火…………支持!
哈哈👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-7-2 22:16 發表 查看引用來源
更新。前晚。
回來真好

引用:
原帖由 kinkyb 於 2020-7-3 10:32 發表 查看引用來源

回來真好
我拿住條毛巾,我都赤條條入房。我未抹,佢一手已捉我條J塞落口到含。M: 唔好喺我口入面射。我抽返出來。我未全硬。佢已訓咗。佢成身酒氣真係難頂。唯有嘖佢D香水係佢身僻味。我老虎咁啱打來,佢話第二朝同外家去長洲,我即刻話個晚返通宵更,忙工作,即收線。自己㩒下電話訓咗。半夢半醒。

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-7-3 10:42 發表 查看引用來源
我拿住條毛巾,我都赤條條入房。我未抹,佢一手已捉我條J塞落口到含。M: 唔好喺我口入面射。我抽返出來。我未全硬。佢已訓咗。佢成身酒氣真係難頂。唯有嘖佢D香水係佢身僻味。我老虎咁啱打來,佢話第二朝同外家去長洲,我即 ...
嘻嘻,你都好正啦

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-3 11:07 發表 查看引用來源
嘻嘻,你都好正啦
你正D。

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-7-3 10:42 發表 查看引用來源
我拿住條毛巾,我都赤條條入房。我未抹,佢一手已捉我條J塞落口到含。M: 唔好喺我口入面射。我抽返出來。我未全硬。佢已訓咗。佢成身酒氣真係難頂。唯有嘖佢D香水係佢身僻味。我老虎咁啱打來,佢話第二朝同外家去長洲,我即 ...
老虎有自己嘅活動係自由好多

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-7-2 22:25 發表 查看引用來源
我D post唔精彩。
點會. 支持 brother 回歸
係咪之後俾人吹醒 ??

引用:
你的對手半夢半醒,來一個自動波,和你fun?

幫你推反上第一頁,再出文💪

再推一推

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆