上一頁下一頁
發新話題

冇心上咗個離婚中女 待update

收藏  |  訂閱
471  252.1k

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-14 23:38 發表 查看引用來源
一陣寫.
加油,我撐你,晚安,明天先睇先

可惜可惜. 仲以為可以 KEEP住長玩 

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-14 23:38 發表 查看引用來源
一陣寫.
等緊中。。。。。

引用:
原帖由 四衝程 於 2020-8-15 17:28 發表 查看引用來源

等緊中。。。。。
嗰晚我收十点, 七点M叫我上佢到.而咁啱我隻乸話返外家打雀. 我更係話返通宵更,仲話收工去一去郊外散步.
上到去, 佢買定豆花
M: 我哋都好耐冇見,反而有D唔点咁.
食完,我.冲完涼佢已除哂訓喺床到玩電話.我一訓上床已即刻熄房燈,好快爬上來瀨我心口,隻手已chok我J, 硬少少佢已塞入去坐上來un
M: 啊啊, 我dry咗個多月,比我放下.
佢不斷un , 或者我放工太攰,un 咗成三四個字我好似冇乜feel咁,佢之後叫我狗仔.

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-15 21:20 發表 查看引用來源
嗰晚我收十点, 七点M叫我上佢到.而咁啱我隻乸話返外家打雀. 我更係話返通宵更,仲話收工去一去郊外散步.
上到去, 佢買定豆花
食完,我.冲完涼佢已除哂訓喺床到玩電話.我一訓上床已即 ...
之後點😏😏😏😏可能你真係太累,冇動力

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-8-15 21:24 發表 查看引用來源
之後點😏😏😏😏可能你真係太累,冇動力
可能係.

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-15 21:37 發表 查看引用來源
可能係.
咁最後點呢,可能早上好生猛

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-15 21:20 發表 查看引用來源
上到去, 佢買定豆花
食完,我.冲完涼佢已除哂訓喺床到玩電話.我一訓上床已即 ...
太攰都硬到 ?
我有時插插下會軟
-_-

回覆 464# garyhorse 的帖子

可能長期對住同一個,冇feel

一睇47頁,呢的S P可遇不可求

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆