上一頁下一頁
發新話題

冇心上咗個離婚中女 待update

收藏  |  訂閱
471  252.2k

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-1-5 00:21 發表 查看引用來源
師兄,我寫得唔夠細緻?
Very good good.

引用:
原帖由 jimbo86 於 2020-1-5 01:33 發表 查看引用來源
Very good good.
寫返前晚臨走前一Q

咁M講完佢D想法後,大家已好自然入房除哂,
今次大家訓入被内,我用口不斷鍚波同用脷奶佢兩粒的,不出一陣佢已典下典下,佢今次主動用手chok我J。我用手指佢入口輕輕打圈,佢已大叫 啊啊
M: 你要入,要入,要入,帶套。可以耐D。
我上套,插咗陣。佢用脚夾實我,佢已不斷喘氣。不斷伸脷奶我塊面。
M: 頂唔住,我嚟第二次。停一停。
佢推開我,一手同我除套叫我再插。可能個人攰,仍未射。佢突然轉身叫我訓低。
M: 呢次係獎你。
佢一口含落嚟,佢都識下用脷,吹咗陣口爆。佢直刻入厠所去吐。
M: 衰人,射又唔單聲,成口都係呀。我唔理呀! 以後我用口呀。今晚你同我擦背補數呀。

very very good

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-1-5 18:51 發表 查看引用來源
寫返前晚臨走前一Q

咁M講完佢D想法後,大家已好自然入房除哂,
今次大家訓入被内,我用口不斷鍚波同用脷奶佢兩粒的,不出一陣佢已典下典下,佢今次主動用手chok我J。我用手指佢入口輕輕打圈,佢已大叫 啊啊
M: 你要入,要入,要入,帶 ...
師兄勁呀
開始講明唔用口
插到佢自動波用口

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2020-1-5 19:02 發表 查看引用來源
師兄勁呀
開始講明唔用口
插到佢自動波用口
過獎。我同佢玩以退為進。

引用:
原帖由 johnwan2012 於 2020-1-5 18:53 發表 查看引用來源
very very good
再上佢到,已成11点。
呢次後,佢成個人放哂,亦變成個粗口婆。
入到屋,佢只著條under, 一手拉我入厠所。
M: 我開熱咗個爐,你同我擦返半粒鐘。嘻嘻!
我根本入到未一次背都冇擦,佢一開細花灑,我就上皂液,背住佢雙手不斷搓波同撩的。
M:  嗯嗯!
我: 你對波好好搓,好滑。
M: 我未撚試過比人搓到high, 拍得住出你入.
我: 咁今夜我只係揸波囉。
M: 梗係唔得,你唔屌我,我咪白比你上來。其實我爛口架,你介意?
呢下望下佢,都覺幾有女人味。但理智一分鐘已返來.M: 我有樣嘢係我好叉驚。我驚冧你。有樣野你係好撚正,係你任何時間都唔多口,好似D訓導主任。我又覺你食過唔少女。
佢已不斷同我狂車。

呢啲SP 可遇不可求 !!!!!

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-1-5 19:33 發表 查看引用來源
再上佢到,已成11点。
呢次後,佢成個人放哂,亦變成個粗口婆。
入到屋,佢只著條under, 一手拉我入厠所。
M: 我開熱咗個爐,你同我擦返半粒鐘。嘻嘻!
我根本入到未一次背都冇擦,佢一開細花灑,我就上皂液,背住佢雙手不斷搓波同撩 ...
佢好似對你沈船

引用:
原帖由 mtvong 於 2020-1-5 19:41 發表 查看引用來源
呢啲SP 可遇不可求 !!!!!
我已滿足。

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2020-1-5 19:49 發表 查看引用來源
佢好似對你沈船
師兄,我未肯定。有待確認。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆