上一頁下一頁
發新話題

冇心上咗個離婚中女 待update

收藏  |  訂閱
471  252.2k

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-1-5 23:16 發表 查看引用來源
剛收工,都係細佬操控大腦。
忍唔到 JJ痕

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2020-1-5 20:36 發表 查看引用來源
驚佢揸乾你?
續#106

車到咁上下。佢身已軟哂。我J已硬過水喉。同佢做咁多次,我覺最充血係呢次。佢只chok咗一下,即刻爬喺牆叫我狗仔式進入。一入,佢已大啊一聲,啪啪啪。入咗十幾下已出哂。
M扁哂咀: 我high 咗一嘢咋。厕所濕泣泣,唔自在。吹乾頭,大家hea 咗陣。又訓係床到狂車。佢手不斷chok J. 由軟變小硬,佢已急不及待踎上來,我起身同佢坐蓮。佢一路un ,我一路啜的。un 成半個鐘未出來,但佢水長流。大家太攰,車咗一輪,放棄,攬住訓了。差不多六点,比佢鄰居D鎖門聲嘈醒。佢仲訓到好冧。去完厠所,JJ硬硬地,條淫娃隻手輕輕掃咗下,我做咗人生一次直入而未前戲,我爬上去,入咗。大家迷糊。我訓喺佢對波上慢慢一下出,一下入。佢無理我。唔知搞幾耐。最後訓咗。第二朝,十点幾,我比人搞醒,我未訓醒,佢已騎上來un。M:鬼叫你今朝我訓咗個陣入我。而家還返比你。唔!
啊啊,你算好嘢,尋晚兩劑,我……仲可以……high.
佢個人已震哂。快D轉身哪,搞多2個字要沖涼出門口,聽到咁,佢即刻開床頭hifi,,我好快咁插,佢雙手捉實我頭,不斷伸呤 ,快D快D,我大high 啦!佢下面一突然一縮,我射到成床都係。M: 各自沖涼,我晤想大家手多。返工。

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2020-1-5 23:20 發表 查看引用來源
忍唔到 JJ痕
一上到佢到,佢剪咗個冬姑頭,末望佢車埋來
M: 真係整撚定,隔離條仆街仔呢2晚帶條女返來,又唔開電視,又叫得大聲。依依呀呀。無計,今晚凍郁開泠氣,費事佢又叫我又叫。全層投訴。
M: 你爭我兩餐飯,你就射得爽羅,我買丸都洗咗两三舊。
我: 你冇份嘆嘅!
M: 好呀!你冇得抖。我已ready go.今日返工好撚大壓力,比條八婆……仲有,我老母下星期返,有得玩好玩喇。
我: 你掛住我咪去爆房。
M:爆你條命,最九憎上時鐘。屋在舒舒服服,点都得。我個頭靚唔靚啫?你咪只係睇我lin頭啦。
我: 索。
M: 你答得咁撚求其㗎。我嬲架。我唔服侍你。你奶下我頸先。隻手不斷chok J。佢電話一響,一冇哂mood.
佢已車埋嚟。

師兄, 佢係咪果時Discuss post 嗰個 partner?

引用:
原帖由 holland1988 於 2020-1-6 12:51 發表 查看引用來源
師兄, 佢係咪果時Discuss post 嗰個 partner?
sorry,唔係!

回覆 125# garyhorse 的帖子

Icic, 好似兩個差唔多咁, 所以攪錯咗

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2020-1-5 19:49 發表 查看引用來源
佢好似對你沈船
似係, 好似好 lum bro. 長食長有

引用:
原帖由 holland1988 於 2020-1-6 15:03 發表 查看引用來源
Icic, 好似兩個差唔多咁, 所以攪錯咗
唔緊要。

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-1-1 23:41 發表 查看引用來源
https://ibb.co/Kxs5Hpv佢上半身。

我今年44係個人夫。佢叫Miffy 38.  5呎六,少肥。
其實我只係見過佢一次,上星期佢無端端打俾我,話過廁所升盤壞咗跟住佢去水電舖問開價2000蚊。佢叫我幫手整可唔可以收平啲。因為一年 ...
師兄有食神,又update得密,好正正~~~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-6 18:17 發表 查看引用來源

師兄有食神,又update得密,好正正~~~~
多謝師兄!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆