上一頁下一頁
發新話題

冇心上咗個離婚中女 待update

收藏  |  訂閱
471  252.0k

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2020-1-2 19:27 發表 查看引用來源
快點講下戲肉師兄。好期待
我著住佢件唔啱身嘅浴袍訓咗陣。全屋好黑。
M訓咗落來 : 好似唔知点咁,無神神有個人訓喺到。我食口煙先,你唔駛理我。
佢隔咗一陣先再返入房。
我: 不如我起身走。無謂令你訓唔到。
M : 無嘢。你照訓,咁傾下計。我覺你唔係維修佬,冇嗰種師傅味。我除鍊先。喂,你有冇諗住用嗰盒袋?
我: 我? 睇你想唔想囉。
M: 我幾年冇做。頭先你撩咗我。呢家我唔知点,有D緊張。講明先,我唔用口架。口只可以打茄輪咋。你温柔D呀! 唔開燈架。你開定盒嘢,一定要用袋。
跟住我同佢車,手向下摸,原來佢已除哂,我訓上去一路鍚佢頸,手已不斷撩佢粒的。佢不斷深呼吸。佢下面已好濕,我即刻上套。
M: 一下一下,唔好咁快。
我依足指示一下一下,佢冇乜点計。佢兩手不斷攬住我腰,都大力。之後,我開始high,加快插.佢不斷深呼吸。
M: 唔得,唔得。頂唔順。停一停先。
我全力射哂。攬咗陣,我諗住去開燈除套。M: 厕所開咗。黑媽媽做先有feel.M: 真係好耐無搞過。見你個人ok,先同你。我唔係個隨便嘅人。你唔好諗衰我呀。最初我諗住你插十下八下就完,点知你會搞到我心跳好快。幾年,有個主任仔上我,飲完酒去爆房,咀咗陣已忍唔住入,佢套都冇上,入咗十下八下,已係我大脾出哂。我: 之後冇人溝你咩?
M: 我都38, 對男人巳冇乜感覺。顧掂阿媽先。
我: 咁你得閒咪可揾我食下飯。
M: 唔好喇,你有老婆。啱嘅,我又方便嘅,咪好似今晚咁。我冇乜所謂。我老媽子一個月返嚟十日到。有時放工一個人都想揾個人倾下錫下。不過我見得人多,直覺知你ok,又唔會粗魯先諗住去同你熟。点知以家唔止熟咁簡單。我去露台吹番口煙先。你訓啦。

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2020-1-2 23:00 發表 查看引用來源
lin頭一D都唔黑
而且睇唔出係肥妹
佢有D包包面

唇厚,含起上黎感覺好嘛lol

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-1-2 22:51 發表 查看引用來源
https://ibb.co/Sf3PnPP
早上偷影
身型幾好

依D系叫肉肉好無 😍
引用:
原帖由 nokia2006 於 2020-1-2 09:48 發表 查看引用來源
睇相條女,邊到肥呀!

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-1-2 22:51 發表 查看引用來源
https://ibb.co/Sf3PnPP
早上偷影
正呀,吸手!

就咁睇你對佢既描述,我覺得佢係一個幾煩既人。

公屋維修唔駛錢,除非自置

引用:
原帖由 constitute 於 2020-1-3 00:46 發表 查看引用來源
就咁睇你對佢既描述,我覺得佢係一個幾煩既人。
我反而覺佢爽快。点都好,大家求開心。我只係一個目標 少說話,多做愛。

引用:
原帖由 古斯塔夫二世 於 2020-1-3 07:54 發表 查看引用來源
公屋維修唔駛錢,除非自置
呢層唔知。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆