上一頁下一頁
發新話題

冇心上咗個離婚中女 待update

收藏  |  訂閱
471  251.9k

老婆幾時返屋企? 到時約時間上條女屋企都比較麻煩

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2020-1-3 08:51 發表 查看引用來源
早晨,我份工本身係shift

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-1-3 09:01 發表 查看引用來源
早晨,我份工本身係shift
咁咪好易呃老婆OT
去左溫柔幾個鐘再返屋企😍

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2020-1-3 10:14 發表 查看引用來源
咁咪好易呃老婆OT
去左溫柔幾個鐘再返屋企😍
師兄,之前好少。但偷鷄去澳門多。只賭唔沖涼。

引用:
原帖由 人妻控 於 2020-1-2 23:28 發表 查看引用來源

身型幾好
今次見佢比上年瘦十幾磅。

引用:
原帖由 sthinvc 於 2020-1-2 00:08 發表 查看引用來源
唔係好肥姐睇相就~~
都唔係好肥. 好好身材就真

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-1-3 10:17 發表 查看引用來源
師兄,之前好少。但偷鷄去澳門多。只賭唔沖涼。
過大海 定力少D都唔識返屋企

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-1-3 10:44 發表 查看引用來源
今次見佢比上年瘦十幾磅。
咁爽 少肥正好多

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2020-1-3 08:51 發表 查看引用來源
趁得閒再寫。
我自己訓咗陣,佢喺出面打完機,返入來。
M: 你有鼻鼾聲,搞到我冇得訓。
佢打側訓,我見咁梗係伸手入佢睡袍到搓波。又摔,又撩兩粒的。跟手我入被竇用口啜波。佢不斷係咁震,手指不斷係咁洞口摸下摸下,已有水流出。但佢始終唔太主動。我見咁,上套入閘,佢開始細細聲叫。可能做咗一次,插咗好耐未出,見佢喺high咗2次。係咁抓牀單。我條J開始軟,諗住換個新袋。佢下面已吸下吸下。繼續狂車。換咗個新袋插咗陣,佢拍我膊.M: 啊!個袋好膠下。好唔自在。
佢一手揸我J,除咗個套。條J 由軟軟哋又開始硬返D。
M: 我聽朝啪丸啦。嚟啦。
一手將我J 放入。插多陣派哂貨。好肉緊,抓到我背脊一條長痕。佢去沖涼。一齊訓天光。嘩,真係攰,成十点。佢仍訓緊。
我: 做咗2次,今次起身都仲會係硬。我訓下去錫佢口唇,佢迷下迷下咁。佢手 chok咗條J一下。
M: 比我訓多陣先啦。你咁大食。我唔郁哪。
跟手就放J入去。我先一下一下插,由佢少少濕入到變好濕。佢下面最滑係今次。
M: 我醒哂哪。調轉啦。
佢騎上嚟,前後咁un 下 un 下。佢今次好放,喺咁咀我心口。
我: 喂,慢D,我忍唔住。講完己射哂。
M: 我半天吊。嗯,你去沖涼刷牙先,我去買早餐先。我約咗我家姐下晏去做冬。我唔理呀,食完早餐,我要high多次。M:我阿媽過2日返嚟,我冇咁free,你唔好約我爆房,幾年前個鑊,訓完成脚紅点。一係你ok,就上嚟。

我剛收工,佢已wht 我今晚11点喺佢樓下等

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆