上一頁下一頁
發新話題

冇心上咗個離婚中女 待update

收藏  |  訂閱
471  252.1k

引用:
原帖由 chankoi 於 2020-1-3 14:17 發表 查看引用來源

期待樓主精彩報告
佢啱啱要去佢個fd 到攞嘢.我無聊又更新下。
頭先11点,佢wht我: 我有幾聲咳,我阿媽今朝返咗中山,你唔mind,約你12点喺APM LUNCH.
上到佢到,佢一入屋已拉窗簾。
M: 喂! 我一陣2点到去一去彩虹攞嘢,好快返。我比一粒鐘,你要摘到我開心咁出去,嘻嘻……………………
未講完,佢自己已除清光,我連褲都未除佢已拉我入房狂車。佢一手已除我褲。
M: 我冇乜汗味,臨出去先沖.
我係咁揸波,我一手摸佢下面,水長流咁。佢巳急不待推我落牀。二話不說,佢一手同我上套就騎上來.又拉我隻手搓佢對波。我一路搓,佢踎喺到一下一下un。
M: 啊啊……忍住唔好出。我好耐未relax過。honey, 加油!
佢即刻成個人訓落來。
M:我得咗,你嚟啦。反哂白眼。
佢突然起身除咗個袋叫我男上女下,佢將個寝頭升高個pat,我一下一下咁啪啪聲。
我已high.插咗陣,佢大啊一聲。我出哂。我個人都一散咗一半。
M: 你抖下,隨便得㗎哪。good bye kiss. 夜D落街食飯。

睇完兩張相一D都唔肥wo
重想講keep得幾好
師兄有性福

回覆 71# garyhorse 的帖子

巴打好爽YY喎,繼續分享啦

條女好明顯係好耐無做,而家盡情釋放哂出嚟

C兄恭喜你揾到一個咁好的sp

引用:
原帖由 Sandy2019 於 2020-1-2 02:16 發表 查看引用來源

咁有無下文?
有呀! 一陣再報告。

引用:
原帖由 chris4296 於 2020-1-3 19:46 發表 查看引用來源
C兄恭喜你揾到一個咁好的sp
多謝先!

引用:
原帖由 jackywong0701 於 2020-1-3 16:53 發表 查看引用來源
條女好明顯係好耐無做,而家盡情釋放哂出嚟
都算係。

恭喜C兄,開心唔上身😍😍

引用:
原帖由 agnes0725 於 2020-1-3 16:04 發表 查看引用來源
巴打好爽YY喎,繼續分享啦
未到六点食完飯。佢喺出面好少出聲。
返到去,佢沖涼先。我多口問一齊,佢話唔好。
我: 冇人媾緊你咩?
M: 有,有個倉佬媾我,鬼咩,話45,6,成個阿伯咁。出嚟2次成Q日想摸手摸脚。
我: 好彩我晤係媾你啫。
M: 如果你想媾我,我唔理係咪有老婆先,我一定唔比你上。同我一定唔受。但你满足到我,咁我係有D冧。你唔會想媾我?
我: 冇諗過。
M: 咁就得喇,你咪Q搞亂我諗嘢。晤想辛苦自己。有D嘢大家公平D,求開心算。
M:我以前條佬由拍拖拍到結婚,次次話係厕所做,每次入十下八下就交課。到之後結咗婚,一個月冇一次。
佢一路吹頭,一路食住口煙講。
M: 咁玩法我真係末試過,嗰睌之後,我都有諗過,之後是Q但,咪當你係個可以搞嘢嘅fd . 到厭咗再算啦。我好坦白。我始終一個人咁多年,都想有個人咀下攬下。
我: 凍咗冇件外套添,我要返去攞。
M: 你十点幾先再過嚟,我都想眠陣。你執定套衫聽朝換。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆