上一頁下一頁
發新話題

冇心上咗個離婚中女 待update

收藏  |  訂閱
186  252.5k

引用:
原帖由 mtvong 於 2020-1-24 18:58 發表 查看引用來源

小心留情好麻煩呀 !!
知道!我好理性。

想再update 嗎?

引用:
原帖由 markluk123abc 於 2020-1-29 00:19 發表 查看引用來源
當然係梗係想啦,等你更新
尋日收早,隻乸話下星期返港,我即時通知M。

引用:
原帖由 adamsmith1723 於 2020-1-29 17:54 發表 查看引用來源
多謝樓主細緻的描述。
今晚收工會再上去。

引用:
原帖由 花尾仔 於 2020-1-29 21:14 發表 查看引用來源
樓主真性福,呢D女可遇不可求。
剛收工,我一邊宵夜一邊寫返三晚前。

引用:
原帖由 adamsmith1723 於 2020-1-29 17:54 發表 查看引用來源
多謝樓主細緻的描述。
個晚十点上到去。外賣麥記,一邊食已一邊車。
食完,快速冲完凉入房。佢一早好識做,已開定暖爐。
大家冇傾過,巳上床狂車。我一路向下啜,未啜的,佢已嗯嗯聲,一手捉我條半硬嘅J入洞。
M: 一下一下來。呀!
一路插一路車,互車到两個成面口水。今次好快,我亦感到佢high 左,佢成身微震。可能頭先飲咗可樂,成肚胃氣。插咗十幾分鐘開始攰。
M: 你訓低,我用口。'
佢含咗陣,係脷撩咗2下龜頭,我已即射。佢吐返出來。
續update

訓到四,五点,開住暖爐,成個人皮都乾,2個被都冇蓋。M 大教瞓。我典來典去。我開始手多摙佢對波仔,慢慢撩佢2粒開始硬嘅的,佢冇咩反應。M: 死嘢,我好眼訓,我晤郁,你爬上嚟。我已一嘢插入去。車輪都無打,快速咁入。佢巳叫到嘻嘻咁聲。M: 好快,晤得呀,頂晤順,快D射。佢箍實我頸條咁奶我塊面,佢震一震,我又震一震,完
M: 哎吔,呢次好撚正,抵錫。
我: 我訓唔到啫。
M: 抵我成日比你插,好好玩。其實我對你開始有feel,不過我知發生乜事。你間中上來,我已好ok.
我成個人即刻醒哂。

引用:
原帖由 andy_wal 於 2020-1-30 00:54 發表 查看引用來源
謝謝樓主update, 好正,不修飾但最真實!想知佢約咗你大戰㑹吾會著特別性感嘅底底~
唔會,佢通常已除清光。

引用:
原帖由 andy_wal 於 2020-1-30 00:54 發表 查看引用來源
謝謝樓主update, 好正,不修飾但最真實!想知佢約咗你大戰㑹吾會著特別性感嘅底底~
再update.

引用:
原帖由 mtvong 於 2020-1-31 12:00 發表 查看引用來源

屌得耐咗 ~~屌出真感情
呢層我冇乜去諗。

要update 嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆