上一頁下一頁
發新話題

冇心上咗個離婚中女 待update

收藏  |  訂閱
186  252.5k

[quote]原帖由 四衝程 於 2020-4-3 18:38 發表 查看引用來源
正,搞到我由頭到尾睇多次。因疫情,隻乸唔駛点返工,我成個月都冇揾M 。一星期層whtsapp一兩次。大前日,隻乸話想返外家住幾日,我就話我呢星期要返通宵。咁啱,M,問起我。我話呢2日ok. 佢: 我媽返咗上去,有排都唔返來。
我: 咁我十点到上來。
M: 你買埋麥記上來。

[quote]原帖由 hung476 於 2020-4-3 18:03 發表 查看引用來源

上到去,未見過佢著得咁多衫。耐未見大家冇咁多嘢講。食完,我冲完涼,佢開咗heater.傾咗好耐。我赤條條訓床到。
M: 感覺有D怪怪地。
我: 冇人食你咩?
M: 冇喎,有都晤到你今晚啦。呢個月你冇同你老婆做?
我: 冇,佢唔鐘意做。
佢已解開咗件睡袍爬上來,條手搓我條J 。開始車。我都未搓佢對波,佢下面已不断喺我下面磨,好濕。一下已將我少少硬的J 放入去。
M: 我食開丸。啊啊!
佢一下一下咁Un.騎咗陣。
M: 耐未做,攰。你調返轉。
呢次大家都有D交行貨。我插咗陣。都射哂。

引用:
原帖由 DEEP2428 於 2020-4-4 00:32 發表 查看引用來源
真心正,我老婆都唔常同我做愛😭
揾個sp 吧

引用:
原帖由 tubeful 於 2020-4-3 23:20 發表 查看引用來源
師兄等左好多時間終於更新
sorry. 因我呢個月冇揾M小姐。

引用:
原帖由 tubeful 於 2020-4-3 23:20 發表 查看引用來源
師兄等左好多時間終於更新
可能成個幾月冇上M到訓,做完,点幾,我反而唔攰,佢已呼呼入睡。我典來典去,想出去睇電視。
M: 喂呀,我又訓唔到。
四目交投又車過,車到成面口水。我不斷撩佢两粒硬的。一手用尾指係佢大脾內侧輕輕咁掃。M下面巳好濕。
我錫勻佢全身,用脷輕輕咁啜的,佢已啊啊咁叫。
M: 好正,繼續啜。抵锡呀,honey,爱死你.
佢開始微微震,我一插,佢濕到我好快咁跣出來,佢即刻雙脚抬頭,叫我快插。我一下一下入。佢已反白眼。拉低我個頭狂瀨我面。
M: 吊快D,我就頂唔順。啊啊!
可能頭先做完無耐,仲未出到。
M: 抖一抖先,脚痺。你訓低。
跟住佢捐入被,同我含,含得好深又快,十多下已口爆。
M: 今次獎你。

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2020-4-7 11:27 發表 查看引用來源
成個疫情攪到你地都小見啦
師兄,係呀!

引用:
原帖由 cal2048 於 2020-4-8 08:55 發表 查看引用來源
但隻乸唔會有時打比你,睇下有冇作反?😄
佢又好少會打嚟。通常我會話返通宵。

引用:
原帖由 kensen 於 2020-4-5 16:23 發表 查看引用來源
Thank you your share.
thank you !

引用:
原帖由 cal2048 於 2020-4-8 08:03 發表 查看引用來源
C姐,女人角度,你話佢系咪好大食?
師兄,好難比較

引用:
原帖由 cal2048 於 2020-4-8 14:16 發表 查看引用來源
可能佢自己都有偷食唔定😄
我又唔覺。佢只係識煲劇。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆