上一頁下一頁
發新話題

冇心上咗個離婚中女 待update

收藏  |  訂閱
186  252.5k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-6 18:17 發表 查看引用來源

師兄有食神,又update得密,好正正~~~~
多謝師兄!

引用:
原帖由 7度 於 2020-1-6 21:19 發表 查看引用來源
辛苦了 有点似榨汁機😂
少少啦.

引用:
原帖由 friendho 於 2020-1-6 21:27 發表 查看引用來源
師兄有無留番少少汁,返歸要交功課
我隻乸台港2邊走。

引用:
原帖由 bemp5 於 2020-1-6 21:31 發表 查看引用來源
人妻上半身都幾好,正呀
都吸手。

引用:
原帖由 bemp5 於 2020-1-6 21:31 發表 查看引用來源
人妻上半身都幾好,正呀
琴晚JJ痕,收工上佢到。

引用:
人妻上半身都幾好,正呀
今睌真係要休息,我今日放三日大假,都話要返工。

我尋晚上到去已1点。先返屋企冲凉再揸車去。上到去佢冇乜点理我。好坦白,我早知返屋企訓好過。咁我已太攰眠咗陣. 到差不多天光,又係比佢隔離阿毛開門嘈醒。
M: 我朝朝前醒一醒,老人邨係咁。我想錫。
跟住大家合埋眼車,只感覺脷叠脷交纏。JJ都唔係好起。大家其實都想訓,但佢又大瘾,自己一路車一路除件睡袍。我只著under訓佢伸身同我除埋。跟住佢爬起身騎上來。我半醒狀態。我乜意識下射咗。大家再翻訓。訓到朝早九点,真係有D昏迷狀態。一比佢電話嘈醒,佢今日返2点。M:我1点到要走,同你lunch後先返工。
我再想訓個時,佢話刷牙。一陣,對波係到磨我塊面。
M: 成日都要我主動,你揾次主動得唔得啫,食住波餅早餐先。隻手已不斷chok 我J同掃袋。
我: 喂唔好咁快。佢已入被內同我咀大脾。佢一準備上套,我巳射到佢成手都你。
M: 喂呀! 唔制呀。我冇得enjoy.仲有半朝,你諗掂佢,吊返我夠本先出門口。佢一路講D無聊笑話,一面掃我大脾。我冇乜点應佢?
M:你嬲?'sorry 囉。你爬喺到訓,幫你揼幾下。不過唔好訓著。

引用:
原帖由 亞波羅 於 2020-1-7 10:19 發表 查看引用來源
身體上支持唔住 ?
無錯。我尋睌8点幾訓到宜家醒。

引用:
原帖由 夏天真好 於 2020-1-7 10:19 發表 查看引用來源
呢啲中女,打開左佢胃口,真係渣乾你呀
好彩係佢阿媽遲2日返來。我叫可抖返十多日

引用:
原帖由 bentayga 於 2020-1-7 08:58 發表 查看引用來源

師兄係咪開始對佢生厭?
又唔太係。

引用:
原帖由 friendho 於 2020-1-7 14:36 發表 查看引用來源
買打雞精啦,一日一枝,飲完剛好再戰
咁又唔洗。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆