女仔第一次係咪真係好痛

收藏  |  訂閱
35  6.7k

其實係好講男方既技巧同經驗, 我破第三個開始, 對方都只係有少少痛同一定有高潮.

我覺得第一次真係好痛

頭幾次只係插幾野就停, 始終破開左流血點都有 d 痛, 到某一次快感多過痛感佢就會示意唔好停, 就咁開始插足全程 , 所以唔算痛苦經歷.

引用:
原帖由 kabick 於 2020-1-3 02:07 發表 查看引用來源
其實女仔第一次係咪真係會好痛...
未必既,個個人構造唔同,同埋當時放唔放鬆到都好有關係.我一個前女友細我七歲我同佢破處既.都唔係好痛.反而同佢開左齋後成日一去街就想同我開房..搞到同佢拍拖個年基本節目都係去時鐘.最癲一日去兩次,亦都試過三個鐘做左五次.射到我無野出,佢下面插到腫左反白眼.
當年真係好癲.

引用:
原帖由 kabick 於 2020-1-3 02:07 發表 查看引用來源
其實女仔第一次係咪真係會好痛...
女士在第一次性交感到痛楚,有很多成因。一方面,心情緊張不能放鬆而令到肌肉收縮;另一方面,陰道分泌不足,也容易產生磨損和疼痛;處女膜破裂也可能導致痛楚。但處女膜並非一定於第一次發生性行為時破裂,處女膜厚薄因人而異,薄者可能於劇烈運動中令致穿破,較厚的可能於數次性行為後仍保持完整。

順帶一提…你夠16未呀?
另外,帶套唔係淨係避孕,更係保護自己,減低感染性病嘅機率喎!

我第一次都好痛嫁,插入時啲包皮被拉扯,痛到咩咁呀

引用:
原帖由 MAN818 於 2020-2-19 12:01 發表 查看引用來源
我第一次都好痛嫁,插入時啲包皮被拉扯,痛到咩咁呀
哈哈,你玩野咩

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-2-19 12:37 發表 查看引用來源
哈哈,你玩野咩
講真架...第一次就系咁

引用:
原帖由 MAN818 於 2020-2-19 12:47 發表 查看引用來源
講真架...第一次就系咁
乜男人都會痛

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-2-19 12:52 發表 查看引用來源
乜男人都會痛
當時我有半包皮.....要用小小力反開包

先以

露出龜頭,所以插入時一抽插會痛

前往最後回覆