上一頁下一頁
發新話題

23/7已更新 表面強勢既女人, 心底裡都係小女人, 我與她的相識~長篇真人真事

收藏  |  訂閱
115  201.8k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-2-25 18:00 發表 查看引用來源
一定會變做咁
如果妳出post 一定好正

引用:
原帖由 fmchan 於 2020-2-25 18:14 發表 查看引用來源
你仲傷到條頸,一定要自己搵律師跟,仲要按照律師既意見去“做”,claim條數可以好大。
咁我唔係想要對方一分一毫嘅賠償,只係要對方保險公司承受治療費啫,係咁多就咁多,我並唔會要多一毫子

引用:
原帖由 只說地不談天 於 2020-2-26 02:07 發表 查看引用來源
師兄,一切小心
唔好睇小女人直覺,到時玩出手尾就麻煩
多謝提醒

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-2-26 08:40 發表 查看引用來源
等睇你出update仲好☺️☺️
咁捧場??haha

引用:
原帖由 pccw866 於 2020-2-26 15:46 發表 查看引用來源
師兄你老婆都幾衰晤理你
佢都唔算唔理嘅,只係冇陪我去做治療啫

引用:
原帖由 O789 於 2020-2-26 19:26 發表 查看引用來源

又上又落 師兄
老闆娘間屋係複式?
我同佢唔係住係香港

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-2-27 09:44 發表 查看引用來源

咁明白晒點解你地可以咁堂皇咁出去拍拖, 去第二區少熟人既就得
Exac7ly~~~~~~~

引用:
原帖由 O789 於 2020-2-29 11:38 發表 查看引用來源

諗來諗去都覺奇怪 好易撞到熟人
一問便知龍與鳳
哈哈 都有試過差啲撞到

引用:
原帖由 pccw866 於 2020-3-8 17:58 發表 查看引用來源
樓主老板娘近排有冇揾你開餐?
有呀~~~~會再寫

找數找數

夜晚返咗屋企之後就瞓覺, 第二朝我就早啲起身去佢屋企, 我有佢屋企車房密碼, 所以我就從車房自己入去, 但係唔見佢佢應該仲未起身, 咁我就靜靜雞咁上佢房, 見到佢真係仲瞓緊, 咁我就諗住陪佢, 所以我除晒啲出街衫, 剩低底褲再慢慢上佢床, 佢完全唔察覺, 我再慢慢咁伸手去攬住佢白滑的身軀(因為我知道佢鍾意剩係着底褲瞓覺), 左手再由佢頸部底下攝入去比佢枕住...就係咁維持咗呢個動作差不多唔夠10分鐘佢就無啦啦轉身, 我同佢面對面咁樣但係佢依然未醒, 佢就好似個baby咁係我懷裡, 如是者又過咗幾分鐘佢終於慢慢咁醒, 佢一睜開眼見到我就好似個小朋友咁開心又驚喜, 我錫咗佢一啖之後同佢講早晨, 佢又攬住我錫, 咁錫錫下自然就變濕吻, 濕吻得就自然會有身體上的磨擦, 之後自然就有反應, 呢個時候就有首歌係我腦裡面飄過 :
"妳的吻 像龍卷風吹過 怎可對抗這吸引 身貼身 如海嘯衝擊我 使我向下沉 再走近 是我完全難自禁 就算知道實在太愚笨 到底一刻也算是緣份 天地淪陷"
我對手不停係佢身上愛撫佢, 當我摸佢屁股時, 佢開始發出啲呻吟聲, 佢對手都慢慢咁摸緊我條J, 佢話好大好硬, 我率先去啜佢粒LIN頭, 我慢慢咁舔佢同輕輕咁咬佢, 佢喘氣喘得好勁, 我對手同時去除咗佢條底褲, 再摸下佢, 佢已經濕晒, 我一邊啜佢粒LIN一邊捽佢陰核, 佢不停叫"好正...好舒服...呀...呀", 我坐起身繼續捽佢個西, 佢都坐起身除咗我條底褲就CHOK我條撚, 跟住我地再濕吻, 直到我捽到佢高潮, 我等佢抽搐完之後, 我就用條撚掃佢洞口, 再慢慢咁插入去, 佢咬住唇咁比我插入, 再係我完全插入之後大叫咗一聲, 係我抽插佢同時佢都上下咁迎合我, 所以感覺非常之正, 我將佢對腳放係我頭側邊, 我一邊插佢一邊錫佢對腳, 呢個動作佢都feel到我插得深啲, 佢話"好深呀...好舒服呀...繼續大力啲呀"...我再大力少少插一陣之後佢就話要到喇, 我再加速大力插多幾下佢就再次抽搐, 跟住我就反轉佢比佢係上面un, 佢將對手按住我心口, 一邊掃我lin頭一邊un我, 搞到我都同佢一齊呻吟, 之後佢仲趴埋落嚟舔我lin頭, 搞到我勁敏感, 之後佢應該彎身太耐有啲攰, 佢坐返起身, 打開晒對腳咁上下un, 我望住佢個西上下上下咁吞我條撚, 我都feel到想射, 同時我feel到佢un得越來越快, 又叫得越來越大聲, 我話我就嚟射喇, 佢都話"我都就到喇...你盡情射啦...射晒入去", 就係佢急速咁un多大概10幾下之後我就射晒入去, 佢就趴落嚟攬實我"呀...呀...呀..."咁輕輕抽搐, 佢抖咗一陣之後, 佢同我講我射嗰刻佢應該差少少未到高潮, 但係feel到係我射精個幾下射得好勁, 衝擊到令到佢高潮, 佢話第一次係咁樣, 又話一齊高潮個感覺好正, 跟住同佢浪漫多一陣錫多幾下就拎返出嚟, 佢就去清潔下同梳洗, 我就落去煮早餐比佢食

我煮咗英式早餐比佢, 我見住佢好開心幸福咁食晒, 我都感覺到幸福, 之後我同咗佢開車出去, 到咗一個湖邊散歩拍拖, 去到一個碼頭仔, 我地就慢慢咁依偎住, 跟住又開始錫, 我地肆無忌憚咁濕吻, 我雙手楂佢屁股同按佢埋我度, 比佢感覺到我都硬晒, 佢話佢想要, 不如返屋企喇, 咁我地就上車返去, 入到garage, 車都未熄我地已經又濕吻, 一入到屋佢已經要除我褲幫我含, 其實我已經好硬, 比佢含咗幾下之後我就拉佢起身, 推佢去食飯枱度, 拉起佢條裙, 將佢條底褲拉埋一邊就插入去, 一路插一路除埋佢啲衫, 我最鍾意一路推佢一路楂佢對波, 佢叫我唔好停, 繼續大力啲咁插佢, 話好鍾意比我咁樣大大力插佢, 我都發覺佢咁樣都會容易啲高潮, 而我呢次就算插到佢高潮我都冇停低, 直至我有啲攰為止, 我估佢應該到咗兩次, 因為我feel到佢抽搐咗兩次, 跟住我要佢瞓上枱面比我插, 一時楂住佢對波, 一時捉住佢條腰, 一時要佢啜我手指, 總之我條撚就不停咁插佢, 直至我再次射入佢身體裡面, 呢次我射完之後佢就跪係度幫我含, 呢黃金10秒真係好正

跟住我就同佢一齊浸浴放鬆下, 傾下閒計, 聽佢訴下苦, 佢多數都係煩舖頭同員工, 咁我都比下意見佢, 我笑佢係所有人面前都咁強勢, 但係我面前就變咗個小女人, 佢話因為覺得我了解佢, 又有安全感, 所以先係咁, 期間佢打下我我又吱下佢, 感覺好溫馨, 咁浸完之後就準備晚飯, 食完晚飯就攬住睇咗陣電視就上房做埋嗰日最後一次, 咁呢次就唔多講啦, 普普通通咁做愛直到內射, 之後就差不多10點到佢就瞓着咗, 可能佢太攰啦, 之後我都返屋企喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆