23/7已更新 表面強勢既女人, 心底裡都係小女人, 我與她的相識~長篇真人真事

收藏  |  訂閱
26  202.0k

引用:
原帖由 alyc0111 於 2020-1-13 10:58 發表 查看引用來源
介紹下女主角先, 佢叫K小姐, 佢係一間餐廳老細, 第一次見到佢已經覺得佢好靚好有氣質, 好識打扮, 噴啲香水又好好聞, 不過係餐廳時覺得佢係一個好強勢的女人, 因為佢對班員工都幾嚴, 咁可能我經常去呢間餐廳食嘢, 漸 ...
好文呀師兄,支持支持,請繼續update
你同K開始咗幾耐?

引用:
原帖由 alyc0111 於 2020-1-14 13:59 發表 查看引用來源

3個月左右
見得密唔密?

引用:
原帖由 alyc0111 於 2020-1-14 22:15 發表 查看引用來源

一星期至少都見一兩次嘅
好sweet,好開心
師兄要盡情享受😊甜蜜時刻

引用:
原帖由 alyc0111 於 2020-1-15 04:06 發表 查看引用來源

又真係同佢好甜蜜
我又諗起早排有朋友同我討論,男人到中佬,除咗但求一射之外(當然慾既滿足係超重要),拍拖溝通呢樣都係好好好重要。果種sweet sweet感令佢好享受我有諗起喜劇之王既「初戀呀我要初戀呀」

有新update,好好睇
睇得出k小姐擺好多心機落你到
咁樓主要小心d,唔好穿煲浪費k小姐既心思呀

引用:
原帖由 alyc0111 於 2020-2-12 05:33 發表 查看引用來源

我會盡快update, 最近好多煩惱, 好彩有佢幫我手
體貼既女人已經難求,仲好幫得手,正
咁師兄快d update!

引用:
原帖由 活死男 於 2020-2-14 23:27 發表 查看引用來源
比我捉到你 😂😂😂
咁耐無上黎都咁快被捉到😂😂

推一推先,希望師兄得閒update

引用:
原帖由 alyc0111 於 2020-2-25 10:07 發表 查看引用來源
前排我比人追尾,傷咗條頸, 又要醫又要搞保險, 真係好彩有佢幫我分擔下, 佢都有陪我去睇chiropractor, 反而我老婆一次都冇

咁都update下我同佢啲性事啦, 咁醫緊頸期間, 我都有同佢出去行下街拍拖咁樣, 咁有次佢陪我 ...
追尾撞傷真係好煩, 咁佢真係好好, 又幫手又陪你. 你肯定sweet到入骨.

唔怪得師兄咁耐無update. 祝早日康復呀

引用:
原帖由 alyc0111 於 2020-2-25 12:55 發表 查看引用來源

而家就係煩claim保險,真係感恩有佢
可以煩到嘔
如果佢幫你處理到真係煩少好多
咁你要報恩啦,錫均佢全身啦

前往最後回覆