上一頁下一頁
發新話題

23/7已更新 表面強勢既女人, 心底裡都係小女人, 我與她的相識~長篇真人真事

收藏  |  訂閱
322  201.5k

引用:
原帖由 alyc0111 於 2020-4-29 14:53 發表 查看引用來源
等我update下我同K既情況先

皆因而家處於留家抗疫的情況, 我同K都少咗見面, 但每日我同佢都會message傾計, 但係因為我條頸仲要去睇醫生, 所以我同佢都有偷時間行埋, 咁上個星期我既appointment專登整成星期二至四都 ...
好有代入感,好想和K深入接觸,但未有這分緣……

引用:
原帖由 Water_man 於 2020-4-30 10:05 發表 查看引用來源

好有代入感,好想和K深入接觸,但未有這分緣……
多謝支持先

引用:
原帖由 alyc0111 於 2020-4-29 14:53 發表 查看引用來源
等我update下我同K既情況先

皆因而家處於留家抗疫的情況, 我同K都少咗見面, 但每日我同佢都會message傾計, 但係因為我條頸仲要去睇醫生, 所以我同佢都有偷時間行埋, 咁上個星期我既appointment專登整成星期二至四都 ...
羨慕Ching,有個好對手....
我琴晚都食左件大我15年既熟女,但過程就好一般麻麻😔

引用:
原帖由 亮~ 於 2020-4-30 14:39 發表 查看引用來源

師兄分享吓

引用:
原帖由 花尾仔 於 2020-4-30 14:45 發表 查看引用來源
師兄分享吓
我來來回回由房跑落樓下跑左三轉...
第一轉,攞完房溜左ID,返落大堂攞返。
第二轉,吾記得買袋,打真軍不成,著返衫狗衝落7仔買袋。
第三轉,一口氣買左三盒相模諗住用吾曬可以留返下次。屌!點之相模細得滯,搞完一劑之後又狗衝返落7仔退貨。

因為真係吾啱size,屌果陣真係好似屌空氣咁,所以屌完一次之後都無哂mood。熟女仲要吾肯用口。
所以真係好灰....

包膠完畢

順帶一問,有冇Ching試過帶細d既袋去令自己持久d?

引用:
原帖由 亮~ 於 2020-4-30 15:44 發表 查看引用來源
順帶一問,有冇Ching試過帶細d既袋去令自己持久d?
咁又冇喎……戴袋求size啱啱好就ok

引用:
原帖由 亮~ 於 2020-4-30 14:39 發表 查看引用來源

熟女好少可唔肯用口架喎

引用:
原帖由 alyc0111 於 2020-4-30 16:13 發表 查看引用來源

熟女好少可唔肯用口架喎
係...佢係我暫時遇過唯一個係吾肯用口...佢係有點潔癖既人

引用:
原帖由 alyc0111 於 2020-4-30 16:12 發表 查看引用來源

咁又冇喎……戴袋求size啱啱好就ok
唉...我未用過相模諗住買來試下,吾知係咪日本仔本身細,所以size吾啱...
下次都係用返杜記穩陣d

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆