上一頁下一頁
發新話題

23/7已更新 表面強勢既女人, 心底裡都係小女人, 我與她的相識~長篇真人真事

收藏  |  訂閱
322  201.5k

引用:
原帖由 pccw866 於 2020-7-3 07:50 發表 查看引用來源
K小姐已習慣比你小, 師兄擔唔擔心佢有朝一日要你同老婆離婚?
唔擔心,因為大家都清楚係咩關係,而佢都好獨立,佢都知而家比較起嚟我同佢更似夫妻

引用:
原帖由 cth1978 於 2020-7-3 08:51 發表 查看引用來源

真係好羨慕師兄你同K小姐嘅關係
咁我都好有運氣

引用:
原帖由 szegoo 於 2020-7-3 11:38 發表 查看引用來源
等到了!高質文繼續支持!
感謝支持

如果真係同佢一齊就更好

引用:
原帖由 向前號 於 2020-7-5 17:42 發表 查看引用來源
如果真係同佢一齊就更好
我都想 奈何冇乜可能 其實佢都話依家咁都好滿足

師兄得閒再寫, 繼續支持你

前幾日放假去搵K,佢一早起咗身等我,我一入門口就見到佢着咗條好sexy嘅吊帶低胸睡裙整緊早餐,我埋去從後攬住佢腰錫咗佢一啖就幫手擺下餐具同準備飲品,但我一路食一路望住佢個靚樣同心口,真係好靚,咁食完之後就去梳化度攬住睇咗套戲先,套戲叫非分熟女,戲裡面都有唔少埋牙鏡頭,搞到我真係好有衝動,但我都好正經睇完套戲,期間都不時同K傾下戲裡面啲搞笑位,咁睇完之後K笑我睇到埋牙位時好唔自在,我咪話都怪佢囉,人又靚又着到咁性感,佢問我鍾唔鍾意,我當然話鍾意啦,之後佢就主動騎住我就嘴落嚟,錫咗冇幾耐我已經忍唔住摸佢對波同掃佢粒lin,而佢都已經隔住褲咁掃我條撚,我地越錫越肉緊,佢索性除咗我條褲,我成條撚已經硬到鐵咁,佢拉起少少條裙,扶住我碌撚對準佢個西,原來佢一直真空冇着底褲,對準之後就慢慢逐少逐少咁坐落嚟,不過佢夠濕好快就坐晒入去,佢發出嫵媚嘅叫聲話好舒服,我問佢做咩咁快濕晒,佢一路un一路話頭先睇戲已經睇到好濕,之後我拉低佢吊帶要啜佢lin頭,佢就唔再un而改做前後搖,我地嘅默契就係好夾,佢一直好high,叫我大力啲啜又要我咬佢lin頭,無耐佢就到咗高潮,真係好鍾意佢高潮時震震下,個西又不停咁收縮,令我好有滿足感,佢高潮咗之後我就抱起佢再放佢係地毯上玩男上,我又猛插又鋤佢直至佢再次高潮,我之後抱返佢上梳化,打開佢對腳就幫佢舔西,我不停咁進攻佢陰核,佢high到禁實我個頭,因為佢陰核真係勁敏感,每次我狂攻佢陰核佢都好high,結果冇耐佢又震晒高潮,跟住同佢打陣茄輪比佢回下氣先,跟住叫佢patpat對住我,我對準就後推佢,佢一直最鍾意嘅姿勢,我捉實佢屁股就大大力咁插佢,佢嘅叫聲係呢個時刻放到最大,叫我大力啲插佢,佢成個人上身貼緊晒梳化靠背,patpat翹到好高,條性感睡裙仲係佢腰間,佢真係好性感,我一路插佢一路彎腰錫佢背脊,佢向後望住我,跟住佢就高潮咗冇耐我feel到要射,我話我要射喇,我抽返出嚟之後佢好快咁轉身跪落地就一嘢含實又前後咁chok,跟住我就口爆咗佢,佢係咁啜,再好慢好溫柔咁chok我,之後佢就吞埋啲精
唔好以為就咁完,之後佢騎返上我大脾,但隻手都冇離開過我碌撚,佢錫落嚟,我就同佢打茄輪,跟住佢話我仲好硬,我話因為佢仲chok緊我同埋佢好正,佢笑笑口之後就二話不說咁再對準西窿就再坐落嚟,佢再開始起勢un我,比佢un到高潮之後,我就採取返主動,要佢瞓返係梳化度,我係上面插佢,我一路插一路同佢舌吻,我不停插佢條腰又不停迎合我,結果我今次射咗落佢對波度
大家可能會懷疑係咪真係可以連續射精,我覺得最緊要係平時要休息夠,特別係做愛前一日,真係有機會可以做到,因為我同K都唔係第一次做到
搞完之後我同K清潔完再休息一陣就去簡單沖身,跟住就去整lunch食,食完就去行街溫馨一下,買咗個手袋同名牌雨褸,全程有講有笑,甜蜜度真係成對夫妻咁樣,因為我係嗰間公司度做,所以有employee discount,連比錢時我同sales講話係我老婆,佢望我嘅眼神,我感覺到佢好開心同好甜,之後返屋企途中全程有講有笑,我同佢之間真係可以有好多話題,真係好合拍咁樣
返到屋,第一時間就係沖涼消毒,咁見到K裸體嘅我梗係又有衝動啦,結果沖完咩都唔着就上床扑嘢喇,不過今次帶返個套,我地係唔知咩時候就開始以老公老婆相稱,所以做愛時都特別親密,投入同享受,最緊要係放開懷抱咁享受性愛快感,最後佢高潮咗4次之後就射晒入套,跟住係床上面攬住瞓一陣之後,結果真係攬住瞓着咗,但係因為我隻手臂比K瞓住咗,所以我隻手係痹到我醒咗,但見到K瞓得好甜咁樣我又唔想整醒佢,一路望住佢瞓直到dinner time要叫醒佢,佢話我傻,但佢又好開心,之後同佢一齊簡單煮埋餐飯就打算返屋企,但係照例係佢送我出門口前依依不捨咁再㳖泣一輪先上車返去

引用:
原帖由 alyc0111 於 2020-7-24 01:22 發表 查看引用來源
前幾日放假去搵K,佢一早起咗身等我,我一入門口就見到佢着咗條好sexy嘅吊帶低胸睡裙整緊早餐,我埋去從後攬住佢腰錫咗佢一啖就幫手擺下餐具同準備飲品,但我一路食一路望住佢個靚樣同心口,真係好靚,咁食完之後就去梳化度攬住 ...
我都試過,只要射完後,keep住有刺激唔俾佢軟,就可以做第二次,不過我覺得咁做對身體好大虛耗

回覆 109# alyc0111 的帖子

好!keep住update係大家之福!

真係正到冇朋友, 樓主有冇打算同K打返場野戰或車震?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆