[原創作品] 開左果頭,大家有興趣既話,請繼續接落去玩下

收藏  |  訂閱
10  4.6k

開左果頭,大家有興趣既話,請繼續接落去玩下

(一個炎夏的星期天下午,兩個同樣穿著小背心搭上熱褲的美女,於一間新租來的兩房單位內,忙著執拾各自的衫褲鞋襪,化裝用品。)
Ada:   熱死人咩~~仲有咁多野要執~~耶~~幾時先執得完呀!

Doris:  挨打呀挨打~~仲係度呻辛苦?!?!比你揾到間咁平又正既單位,又近公司禾,仲想點~~

Ada:  咁又係,如果唔係同果經紀熟,都無可能咁平就租到,仲有你依個好姊妹同我一齊夾租,真係開心過中六合彩呀~

Doris: 依家近左公司咁多,返工再唔怕遲啦,咁你果個老細就無得再呀之呀咗話你遲到啦。

Ada:  喂喂~~拜託今日放假就唔好提我老細啦,諗起佢成個吳岱融咁既猥瑣佬既款,笑起上黎又咸咸濕濕咁,仲有呀,我成日覺得每次同佢講野既時候,佢對死人豆豉眼硬係啤實我對野咁,硬係搞到我周身唔自在!

Doris:  咁鬼叫你對野太特出啦,我都已經係驕人既C cup啦,但係你仲要比我大幾cup, 唔岌你都對唔住自己啦,呵呵~~

Ada: 頂你咩~~就算係比人岌,都唔想比果咁既咸濕猥瑣佬岌囉,起碼都要好似你boss咁,成個george clooney咁,有型又有man味既岌就差唔多。

Doris: 咁又係,我老細都算係男人中既男人,又有事業又有修養,仲好錫老婆添,因為成日都要我幫佢買花呀買小禮物黎氹佢老婆,依D男人真係同恐龍一樣已經絕種。

Ada: 哦~~~你死啦!!一提你boss, 你即刻發晒姣咁,你睇下你,仲濕晒添呀!!

Doris:  癡線㗎~咩濕晒呀~~

Ada:  哈哈,唔駛咁緊張,我係話你執屋執到滿頭大汗,成面都濕晒je~~哈哈

Doris:  費時採你,快手D執屋啦。

(Ada與Doris正正係好閨蜜,兩位同樣係天使面孔配魔鬼身材,又係同公司既好同事,同樣係兩個部門經理既秘書,但最大分別係,一個boss係男人中既男人,另一個卻係渣男中既渣男)

待"濁"

引用:
原帖由 goldberg 於 2020-1-16 18:45 發表 查看引用來源
(一個炎夏的星期天下午,兩個同樣穿著小背心搭上熱褲的美女,於一間新租來的兩房單位內,忙著執拾各自的衫褲鞋襪,化裝用品。)
Ada:   熱死人咩~~仲有咁多野要執~~耶~~幾時先執得完呀!

Doris:  挨打呀挨打~~仲係度呻辛苦?!?!比你 ...
即係維修仔爛尾

支持

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2020-1-17 00:07 發表 查看引用來源

即係維修仔爛尾
維修仔果邊,話唔定突然間有驚喜呢~~hehe

引用:
原帖由 goldberg 於 2020-1-17 09:38 發表 查看引用來源

維修仔果邊,話唔定突然間有驚喜呢~~hehe
驚喜係。。。維修仔生癬,爛尾😂😂

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2020-1-17 11:57 發表 查看引用來源

驚喜係。。。維修仔生癬,爛尾😂😂
結局係。。華仔其實係妄想症病人,完,haha

引用:
原帖由 goldberg 於 2020-1-17 12:12 發表 查看引用來源

結局係。。華仔其實係妄想症病人,完,haha
即係同叮噹一樣:大雄其實係妄想症病人

咁耐都冇人接,188真係冇人氣

引用:
原帖由 farm1615 於 2020-1-22 09:37 發表 查看引用來源
咁耐都冇人接,188真係冇人氣
好多舊客仔都無login 188 =_=

話時話,仲有咩網係有得少少咸多多趣既野傾呢?

回覆 9# goldberg 的帖子

之前香討彈過黎,現在香討冇左成人區

前往最後回覆