Meow & Chochet - 刻骨銘心的愛情故事

收藏  |  訂閱
14  243.7k

正呀,
lwp 兄真是有心人

Thank You Very Much

可惜這個論區冇版主, 一時又16歲, 一時又什麼真正處女, 不知所謂.
連 Chochet 兄所寫的高水平文章又不能置頂 !!!!

如是係第2個論區早巳置頂了........ 可惜

引用:
原帖由 siosio 於 2007-1-13 03:04 PM 發表
又係我, 頂返上去先, 並嚴重建議, 將此故事置頂, 唔駛佢石沉大海. :smile_38: :smile_38: :smile_38:
好 siosio 兄弟, 我老淫絕對讚同
咁好文章一定要頂番上去

唔係好辜負 lwp 兄弟心機:smile_38: :smile_38: :smile_38:

唔管乜差事
頂番上去

點可以咁就沉落海底呀
頂頂頂
頂番上去

引用:
原帖由 h446848 於 2007-1-19 11:58 PM 發表

....Chochet兄.....的觀點.....非常到位.....尤其最後一點.....泰國係友誼之邦.....
我老淫唔頂唔得:smile_43:

引用:
原帖由 lwp 於 2007-1-19 11:43 PM 發表

據Chochet兄在 E-mail 給我的回覆是:「我在 Post 泰囡攻略時一開始的簡介是完全真實的。」
有關「泰囡攻略」,請看以下連結:

http://www9.188channel.com/viewt ... 40578&pid=61521 ...
多謝大哥, 我未睇過泰式攻略, 就被删除

唔好比佢沉

版主唔理, 我哋都冇符

引用:
原帖由 lwp 於 2007-2-12 01:19 AM 發表

呼籲:可以投票的兄弟們,請到 h446848 兄的帖子 - 【"Meow & Chochet - 刻骨銘心的愛情故事" 是否值得置頂 ?】- 投票,支持支持!:smile_38:

http://www9.188channel.com/viewthread. ...
投票又投唔能到, 版主又唔能理
不如跳糟去也

各位 C 兄, 我等咗好耐好想睇 Chochet 兄的北越沉船.

大家都知道厘個版冇版主, 冇王管. 好料又唔撚能置頂, 咁好使樓主覺得冇引唔再寫嘢益我地

各 C 兄支抬持到底一定可以鼓勵 Chochet 兄快啲出嘢

引用:
原帖由 peorth64 於 2007-2-17 01:00 PM 發表
實在係好精彩的文章, 我好似剛剛看完一套戲, 有點想哭的感覺, 請求把些文章置頂, 也許不太是澳門夜遊feel的文章(不邪氣), 但我相信沒有人會強烈反對
100% 同意

前往最後回覆