上一頁下一頁
發新話題

QQ工具:查隱身、珊瑚蟲繁體版、免驗証跟對方聊天、逃避珊瑚蟲屬地查詢

收藏  |  訂閱
63  24.9k

白領兄,
小弟有一問題想問, 就係點樣可以入到人地個qq空間, 我成日都停左o係個進入畫面...

咁好架帖, 做精華先.

呢個好好呀,  又 download先~

引用:
原帖由 香港白領 於 2007-1-15 01:13 PM 發表
QQ工具

小弟這裡有個四 QQ工具可以幫助一下師兄們:

《1》查驗對方是否隱身的方法

很多師兄說「珊瑚蟲」、「如來神掌」可以查知對方是否隱身。
珊瑚蟲查驗隱身似乎並不準確,
如來神掌是甚麼東東小弟 ...
好 practical 好有用,多謝白領兄,小弟都有用珊瑚版,但隱身果 part 未必顯示到 :smile_13:

引用:
原帖由 HK168 於 2007-1-24 23:05 發表
師兄.....我有個問題出現左呀..........我裝好了......可以睇到別人顯示的地區
但唔係顯示繁體字............係顯示
嫘陲吽旮詀庈
211.152.179.2:10092<帤眭唳掛0627>
以上的字出來......教教我怎樣做 ...
師兄你係咪用既係簡體版QQ呀?
會沖撞喎……

引用:
原帖由 十全老人 於 2007-1-30 00:01 發表
白領兄,
小弟有一問題想問, 就係點樣可以入到人地個qq空間, 我成日都停左o係個進入畫面...
師兄入人地空間好易乍播,
就咁click人去,
無咩巧妙……
可能你身處既地區網速太慢,
就會有呢種情況……

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2007-2-28 00:08 發表
咁好架帖, 做精華先.
呵呵版主師兄實在太客氣啦!
多謝先……

引用:
原帖由 p30 於 2007-3-2 02:04 發表
師兄;小弟 不知道這甚麼(你原先安裝的QQ所在地)

(((然後在「QQ/TM執行文件所在位置」中找出你原先安裝的QQ所在地,
指向QQ.exe。))

請指教
師兄其實即係按瀏覽,
搵番自己安裝既QQ係邊個資料夾度,
然後打開佢,
用滑鼠click QQ.exe

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆