上一頁下一頁
發新話題

成班道友

收藏  |  訂閱
62  14.4k

引用:
原帖由 lemontea18 於 2007-1-19 10:13 PM 發表

Yeah:smile_40: 呢d叫獎例呀:smile_38:睇野啱我:smile_30: , 上次去f1我地喺台上見有個大隻佬除左上衫跳舞呀,我仲叫歷蘇𥄫:smile_47:
你咪又係昅到溜哂口水:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 i_am_simon 於 2007-1-19 10:15 PM 發表

你咪又係昅到溜哂口水:smile_47: :smile_47: :smile_47:
望過下la:smile_45: 不過唔like呢d style同埋心口好多毛嗰d:smile_27: :smile_39:

引用:
原帖由 lemontea18 於 2007-1-19 10:18 PM 發表
望過下la:smile_45: 不過唔like呢d style同埋心口好多毛嗰d:smile_27: :smile_39:
有毛咩, 唔覺既 :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 i_am_simon 於 2007-1-19 10:19 PM 發表

有毛咩, 唔覺既 :smile_41: :smile_41:
你有見到咩:smile_41:

引用:
原帖由 lemontea18 於 2007-1-19 10:23 PM 發表
你有見到咩:smile_41:
歷蘇都有叫我昅既

引用:
原帖由 i_am_simon 於 2007-1-19 10:26 PM 發表

歷蘇都有叫我昅既
個胸有:smile_38: ,心口冇:smile_39:

引用:
原帖由 raulraulraul 於 2007-1-19 06:26 發表
一個道友的誕生:

這一兩年,我已愛上了落D場玩,D場上你一定不會唔濫用藥物,如果你係第一次落D,你可能會唔食藥物,但係如果你第二次落D時,你個心就會想,你啲朋友個個都食,但你又不食,會可能被朋友鬧, ...
totally agree:smile_38:

小心身子

我身體唔好  take 唔到喇

支持你既講法!!
is right
so poor !!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆