上一頁下一頁
發新話題

《教學》如何用CDR傳送記憶檔到記憶卡

收藏  |  訂閱
131  80.3k

引用:
Originally posted by 人客 at 2005-8-12 03:28 PM
麻煩晒你!!不過小弟係電腦白痴,點樣可以合併解壓?? 將download個 3 patrs rar 放入同一個folder 解壓就可以嗎?
和解壓ps2 games一樣,不同只是這裏只有三個files:022:

:024:

版主...你頭先話可以用mp3 player過個save入ps2?....可唔可以教下我...我燒左7,8隻cd-r(十幾蚊10隻果d...)用過快速...慢速...唔快唔慢速都試埋.....部ps2都係load 唔到...我有mp3機...可唔可以教下我/ . \....唔該版主.....:010:

引用:
Originally posted by Optimist at 2005-8-12 05:01 PM
版主...你頭先話可以用mp3 player過個save入ps2?....可唔可以教下我...我燒左7,8隻cd-r(十幾蚊10隻果d...)用過快速...慢速...唔快唔慢速都試埋.....部ps2都係load 唔到...我有mp3機...可唔可以教下我/ . \....唔該 ...
你用mp3 player過save都要用 ar max CDR boot 機:001:
除非有DVD版
不過我唔知有無:022:

[ Last edited by bele on 2005-8-12 at 05:13 PM ]

我用呢個方法過左save去張卡到la,但係除左個save檔外,仲有一個3kb的檔案係咩來的

點樣可以將個pacth左的ISO檔變回乾淨檔.....?我之前唔記得back up個乾淨檔.....

引用:
Originally posted by yugostar at 2005-8-12 06:14 PM
我用呢個方法過左save去張卡到la,但係除左個save檔外,仲有一個3kb的檔案係咩來的
是不是一個corrupted file
應該可以刪除它

引用:
Originally posted by Optimist at 2005-8-12 06:40 PM
點樣可以將個pacth左的ISO檔變回乾淨檔.....?我之前唔記得back up個乾淨檔.....
如果你有保留原版we9,用DVD Decrypter就可以制作一個原版無雜質既ISO。

我就係冇保留原版=,=""".......點算?

重新下載:013:

仲有好多種:003:

:cool:

想問一問燒個cd image係咪好似燒gane咁,係"資料類型"選返"playstation 2"

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆