上一頁下一頁
發新話題

《教學》如何用CDR傳送記憶檔到記憶卡

收藏  |  訂閱
131  80.5k

引用:
Originally posted by buddy1022 at 2005-9-3 03:10 PM
有無人可以放we9 save DVD image 出黎......       我以經燒左6隻cd r   都係唔得.....
我諗都無乜人肯為一個幾MB file既cdr image變做一個DVD image,除非佢超級得閒而又視DVD如糞土:008:

我建議你搵朋友抄save萛吧:006:

:024:

引用:
Originally posted by buddy1022 at 2005-9-3 04:28 PM

我岩岩用DVD Decrypter  都唔可以由cd===>dvd......     燒到出黎 ps2 load唔到.....
我係DVD Decrypter  首先去 mode   之後iso   write   點知都係唔得=.='''
...... 我用果d cd- r 重貴過 dvd........  ...
雖然我唔係用cdimage過save
但我都曾經試過用dvd decrypter燒,一take過無問題

或者你試下用nero
有無睇過下面個教學
你DL CD Image應該會見到

附件

鏡像存檔使用說明.doc (249 KB)

1970-1-1 08:00, 下載次數: 303

引用:
Originally posted by buddy1022 at 2005-9-3 04:44 PM

我有睇呀  但係我nero入面    燒cd r   無4x以下....最少8x.....
我用nero  同 120% 都試過
咁即係代表你部機揀飲擇食,不吃CDR:022:

現在只有兩條路給你選擇
1)搵朋友打救你
2)買usb cable或 usb flash drive(如有mp3 player就恭喜你)過save

:024:

引用:
Originally posted by buddy1022 at 2005-9-3 04:59 PM
我重有一個問題   我用dvdDecrypter    點知可以由cd bin   轉做dvd bin.... 當我用dvd燒cd cue檔果時  佢話個檔唔岩係dvd燒....
   p.s: 你之前post過 個說明檔   但係我唔識睇果個英文說明檔....
我用dvd decrypter直接燒個bin,個cue唔駛理佢

引用:
Originally posted by buddy1022 at 2005-9-3 04:55 PM

我有mp3  但係我睇過d post    係咪應該要有usb 既 boot機碟.....  我唔知係邊下載
要用一隻叫ar max evo boot 機
有cd/dvd 版

但我只有cd版,如果想要dvd 版請等等,我幫你搵搵

如果你要cd 版我可以send俾你

或者你部ps2讀到都未定

因為ps2可能讀size細既cdr有問題

size大可能無事都未定

但用max drive之前請到下面看看什麼是ar max evo

http://bbs.a9tg.com/read.php?tid=84003&fpage=1

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆