上一頁下一頁
發新話題

《教學》如何用CDR傳送記憶檔到記憶卡

收藏  |  訂閱
131  80.5k

恕我低能,我想問下我係咪只要DOWNLOAD左個SAVE(就例如WE9),直接燒佢落去CDR,之後將隻CDR放入部PS2就得??

係咪除左個SAVE之外,仲要一併燒埋其他野先得??

謝謝大大‘~

halo~
我有d野想問問版主呀~
我之前dl左個"零"3刺青之聲既完美爆機存檔~
但係我之前未用過呢d file架~
個file係.max檔~
我唔知用乜software燒呀~同埋係用cd-r定dvd-r燒架~
希望版主幫幫我啦~

引用:
Originally posted by GN00064584 at 2005-9-5 11:25 PM
恕我低能,我想問下我係咪只要DOWNLOAD左個SAVE(就例如WE9),直接燒佢落去CDR,之後將隻CDR放入部PS2就得??

係咪除左個SAVE之外,仲要一併燒埋其他野先得??

如果用cd image方法transfer save到mem card,燒完佢用佢 boot機就搞掂。

謝謝大大‘~

引用:
Originally posted by gerrard42117 at 2005-9-6 03:57 PM
halo~
我有d野想問問版主呀~
我之前dl左個"零"3刺青之聲既完美爆機存檔~
但係我之前未用過呢d file架~
個file係.max檔~
我唔知用乜software燒呀~同埋係用cd-r定dvd-r燒架~
希望版主幫幫我啦~
max要用usb flash drive先可以transfer個save
網上下載既 save通常你都要工具先可以用到
燒cdr係人地特登整出黎
max file你無硬件係用唔到

引用:
Originally posted by bele at 2005-9-6 11:04 PM

max要用usb flash drive先可以transfer個save
網上下載既 save通常你都要工具先可以用到
燒cdr係人地特登整出黎
max file你無硬件係用唔到
版主~~
咁如果我有mp3係唔係已經可以用到架啦~
個software係唔係可以用cd-r燒架~?
不過我搵唔到個software呀~
請問邊度可以dl呀?
同埋個ar max evo係唔係可以當埋金手指黎用架~?

引用:
Originally posted by gerrard42117 at 2005-9-7 12:06 AM

版主~~
咁如果我有mp3係唔係已經可以用到架啦~
個software係唔係可以用cd-r燒架~?
不過我搵唔到個software呀~
請問邊度可以dl呀?
同埋個ar max evo係唔係可以當埋金手指黎用架~?
mp3唔係百份百ok,你可以一試,唔得只係損失一隻CDR
我都搵唔到條link下載ar evo max
如果你想要我可以send俾你,仲係DVD版;)
如果你有icq/msn,可以add我。

新版本ar max evo己經取消左金手指,可能癈得滯。:024:

:009:

請問樓主可否放個 ar max evo DVD版 晌度 BT 呀,我之前有個 CD 版既但係我部 PS2 Read 唔倒,比兩個 friends 試就OK 播,所以我想試下 DVD版,唔 ICQ 得唔得呀...... 如果太麻煩就萛啦。
Anyway, thanks a lot.

引用:
Originally posted by ahbbbb at 2005-9-7 11:46 AM
請問樓主可否放個 ar max evo DVD版 晌度 BT 呀,我之前有個 CD 版既但係我部 PS2 Read 唔倒,比兩個 friends 試就OK 播,所以我想試下 DVD版,唔 ICQ 得唔得呀...... 如果太麻煩就萛啦。
Anyway, thanks a lot.
如果一個file得很少人下載,我唔會選擇BT,寧願直接send俾佢仲好,你諗下有乜野方法可以收到。

引用:
Originally posted by bele at 2005-9-7 11:50 AM

如果一個file得很少人下載,我唔會選擇BT,寧願直接send俾佢仲好,你諗下有乜野方法可以收到。
我諗到喇,如果你用唔到icq/msn收file,我可以俾一個torrent你私人下載,你今晚幾點得閒,俾個email address我,我send個torrent俾你今晚下載。

引用:
Originally posted by bele at 2005-9-7 11:58 AM

我諗到喇,如果你用唔到icq/msn收file,我可以俾一個torrent你私人下載,你今晚幾點得閒,俾個email address我,我send個torrent俾你今晚下載。
Oh  Many Thanks.
My Email is
XXXX

10pm 左右 O 唔 OK?!
Thanks a lot...:006:

[ Last edited by ahbbbb on 2005-9-7 at 06:32 PM ]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆