上一頁下一頁
發新話題

光速蒙面俠21 第1--145話+主題曲集+第二季(coming soon.....I hope)

收藏  |  訂閱
3.2k  676.2k

我想問,最後果首op邊到有得dl,我好想要

引用:
原帖由 ansonau 於 2008-4-3 08:23 PM 發表
我都係呀~

我想要最後2集字幕,等左好耐:028:

字幕組咁樣都唔,好頭好尾整埋果兩集
真是有點兒那個

引用:
原帖由 ansonau 於 2008-4-3 08:23 PM 發表
有冇人有?

引用:
原帖由 ansonau 於 2008-4-5 11:42 AM 發表

有冇人有?
add我msn我有
[email protected]

引用:
原帖由 →●恆○← 於 2008-4-5 01:09 PM 發表

add我msn我有
[email protected]
上傳吧= =

引用:
原帖由 →●恆○← 於 2008-4-5 11:17 AM 發表
字幕組咁樣都唔,好頭好尾整埋果兩集
真是有點兒那個
吾好催片呀,你估整一條片好快呀!!輕則3,4個鐘,重則5,6個鐘架!!:046:
你咪俾D耐性LO!再吾係咪睇冇字幕lo~仲有催你都吾好係度催la!

引用:
原帖由 moseslin 於 2008-4-5 10:01 PM 發表

吾好催片呀,你估整一條片好快呀!!輕則3,4個鐘,重則5,6個鐘架!!:046:
你咪俾D耐性LO!再吾係咪睇冇字幕lo~仲有催你都吾好係度催la!
字幕組們 只是 翻譯其他的新片
而且  ic21 為甚麼 這久也沒有字幕版 ??
這是是 跟 贊助有關的 ...這是之前有大大說過
所以 跟 一個片 翻譯時間無關 .

引用:
原帖由 moseslin 於 2008-4-5 10:01 PM 發表

我都唔係催片,唔洗咁wo
我只係覺得好好醜醜都整番個好好地既收結佢
廢事有頭無尾啦
佢無我自己都識睇無字幕嫁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆