上一頁下一頁
發新話題

馬膽精選: 富貴玲瓏、皇帝出巡、佳景飛駒、永利好 #1050

收藏  |  訂閱
1.1k  61.3k

再講紅皮袖
1 財昇旺
5.2 1.3 --- 2.0
2 過關博士
2.3 1.2 --- 1.4
3 步步金
30 3.4 --- 8.3
4 陶醉
16 2.9 --- 6.8
5 葵樹王
14 2.9 --- 7.0
6 紅衣凱旋
18 3.7 --- 9.0
7 活力驍
54 7.3 --- 18
8 紅皮柚
12 1.9 --- 4.2
9 馬必威
62 7.6 --- 19
10 開心假日
10 2.3 --- 5.1
11 福建王子
8.9 1.7 --- 3.5
12 必發之星
22 2.3 --- 5.2

個Palce咁熱令我有D suprise
上場成熟未足都第4,今次黎快活谷有內檔都應該有D機~

引用:
原帖由 siuyeah 於 2006-1-10 05:18 PM 發表

巫李 睇版馬;)
哈哈! 我就係估可能離, 而李在徵詢馬主意見, 這期間, 巫李的合作將值格外重視, 等於去季尾, 巫胡戴沈既組合, 這期間一過就走寶, 實行冷熱通殺!

引用:
原帖由 yickchingw 於 2006-1-10 05:29 PM 發表

速勢話黑鷹會望空跑
但照計奇寵都會cut埋黎比個cover佢既
計馬4班隨時win得
但係要睇戰意
吳正常D馬都係怕怕地,,,,, ...
希望佢熱透
如果過5-6倍真係輸9成:004::009:

我都支持黑鷹
賴維銘換蘇銘倫
點止高半班
我諗今場贏左 8 成

i have bought 開心假日 $50 PLACE

交易編號 日期/時間 賽事日 投注類別 細節 支出 存入
0972 11-JAN-2006 19:42
跑馬地星期三 位置 3 場 10 開心假日 $50 $50

恭喜恭喜~^_^~
再加油~~~

開心假日飲恨第二, 但好彩條單Q有番十四倍, 尚算先下一城, 一陣過哂落去黑鷹WIN, 希望掂啦!

引用:
原帖由 nithan 於 2006-1-11 08:23 PM 發表
開心假日飲恨第二, 但好彩條單Q有番十四倍, 尚算先下一城, 一陣過哂落去黑鷹WIN, 希望掂啦!
我知錯喇....:006::006:, 無拖你隻"開心假日", 無左百四蚊:019::019:

引用:
原帖由 beanman 於 2006-1-11 08:25 PM 發表

我知錯喇....:006::006:, 無拖你隻"開心假日", 無左百四蚊:019::019:
唔怕唔怕, 一陣贏番!!! :014:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆