42 12345
上一頁下一頁
發新話題

馬膽精選: 富貴玲瓏、皇帝出巡、佳景飛駒、永利好 #1050

收藏  |  訂閱
41  61.3k

唔講馬先, 先講講編場問題
頭場就跑 2200 米大長途, 記憶所及, 好少會咁編法
記得好耐之前好似係有一次, 賽果係開熱門, 但呢場, 就睇唔出有咩馬係好穩陣 ~ :002:

喜樂趣 呢隻馬, 我上次都有介紹, 萬成係直路既騎法, 真係擰晒頭 ~ :002:

有過上場既熱身, 相信今次會好好多 ~:005:

上次當佢係熱身, 我諗今次黎真軍 ~ :014:

引用:
原帖由 nithan 於 2005-12-18 21:42 發表
唉! 喜樂趣已完全成熟, 入直路竟然持續內閃, 大半程都騎唔到, 真係估都估唔到, 仲落飛落得咁勁, 真係輸到應一應囉, 同時亦低估了鐵血丹心, 真係失敗........
今仗演出與馬匹賽力無關

今場贏馬既 "鐵血丹心" 騎者係 "萬成" ~~ :009:

引用:
原帖由 nithan 於 2005-12-20 16:02 發表
今次因事繁忙, 所以寫得簡單少少, 但仍是精心研制出來的, 請笑納!

第八場: 自然好
此駒接連三捷, 每仗俱是在最後階段咬緊前列馬匹入直路, 再一衝而勝, 但上仗走來卻極度礙眼, 入直 ...
完全同意你既睇法 ~

呢場任何對手要贏, 一定要問過 "銀太陽" 呢一關, 因為佢前一場既賽績真係好硬淨, 慢步速尾段跑 23.10 贏 "神勇至尊", 仲要係由後面追上黎贏馬 :002:, 所以佢上場再出大熱贏馬, 完全係合情合理, 今次只要佢有心攻堅, 再下一城亦不足為奇 ~

引用:
原帖由 beanman 於 2005-12-23 21:57 發表
暫時未度到D心水, 啱啱收工, 未睇排位?�, 不過有樣野想同大家講, 告仔平安夜生日搏失"安翹"呢隻賀壽馬, 以往年成績黎睇, 拆禮物日應有頭馬補數:014:
係呀係呀 ~ :014:
佢上年既拆禮物日有 3 Win, 不過今年就...........

引用:
原帖由 nithan 於 2005-12-24 12:25 發表
今場有四隻銀行馬出, 兩隻兩隻一齊跑, 好難分正負, 黑鷹和喜樂趣更諗爆我個頭, 我諗單Q玩下都可以, 而森威力同哲學家則較屬意森威力, 泥地唔係主要原因, 而增程反係我覺得今場最大優勢之處, 同樣地哲學家增程亦佳 ...
我用五穀豐收做膽, 拖大摩一對 "閃電" 加 "博得威", 結果點 ??

咪下次努力過 ~ :009:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-1-16 13:50 發表
剛星期家中電腦罷工, 所以上唔到黎推介, 熱門雖然成績唔錯, 但全日頭三號心水只得俊歡騰贏左, 永利好同閃電都只能屈居位置, 所以就算上到黎推介都只有累人, 睇左都無著數! :014::014:
已著手研究星期三的排位, 希 ...
等你心水 ~

呢度好多個都掛住你 ~ :014:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-1-16 23:20 發表

真係有好多個掛住我?? :007::007:

詳細分析等明天有賠率才作推介, 趁家陣有時間, 先黎個逐場簡介心水俾大家參考下!

第一場: 金玉駿駒蘇銘倫過檔後肯騎, 應有一定狀態, 此駒有質有態, 磅雖重但對手大幅減 ...
當然, 個個都掛住你............的心水 ~:014:

淨係睇有咁多人回呢個 post 已經知 ~ :014:

其實頭場隻 "輕鬆出擊" 都有d冷機, 話晒佢上季都 3 win, 今次落番黎 4 班跑, 加上黃金一檔............但現時既賠率就真係冷得過份 :002:, 唔通真係無飛就唔去 ~

引用:
原帖由 JockeySmart 於 2006-1-18 09:38 發表

我係果邊沒有再長篇大論就是這個原因 , 不太喜歡單向討論 , 索性搭下訕算喇 ; 上星期您冇出心水我知 , 不過見您張帖仍是上期標題 , 免得怪怪地才沒有推上來 , 說真句 , 我是您的忠實 ...
祈待你既心水交流 ~ ;)

42 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆