上一頁下一頁
發新話題

馬膽精選: 富貴玲瓏、皇帝出巡、佳景飛駒、永利好 #1050

收藏  |  訂閱
41  61.3k

牌面馬 "安翹", 要爭分跑打比, 一定會博 ~

隻 "赤胆福星" 點睇 ?

我覺得佢會係冷門, 上次泥地隔一隔, 今次再入圍都唔奇 ~

引用:
原帖由 beanman 於 2006-2-5 23:19 發表
萬勝峰輸慢步速, 下次再跟.............等你下週三分析:014::013:
借個位先 ~

近排真係少見左你 wor ~

有遠行 ??

引用:
原帖由 beanman 於 2006-2-7 00:34 發表
一來過年呢輪都幾忙, 二來呢輪D心水唔多掂, 輸到無晒Mood, 咪停一停, 唞一唞玩下波囉, 不過始終都係對"馬仔"心掛掛, 又玩番喇,:014:爛賭無得變:014:
姣婆守唔到寡 ~:014:

不過馬仔呢樣野, 一學識左, 就好難戒

我陳幾何時都係咁, 結果咪 ......

引用:
原帖由 nithan 於 2006-2-7 21:28 發表
因時間不夠, 所以分析得簡短少少, 不過如有問題或想討論, 歡迎提出, 必有回應! ;)
今次富向險中求, 馬膽放落極少投注係佢身上既梁定華身上, 希望一矢中的啦!

第三場: 快利寶
此駒 ...
雖然梁定華同我無咩緣

但都支持下你先 ~ :014:

引用:
原帖由 beanman 於 2006-2-7 22:50 發表
nithan兄, 你想要冷野心水?黺�, 好, 小弟有兩隻冷門, 不過唔知你鍾唔鍾意呢?:014:

第五場"得意寶"今季無疑賽績差, 不過睇下頭兩仗谷草千二排外檔, 輸左唔奇, 上仗泥地賽績亦可不理, 今仗終於抽到黃金一檔, 用谷草成績不俗既滇仔跑, 有十六倍可以一搏..........
E ~

你同我心水一樣, 呢隻馬有成 16 倍, 其實我都係想用黎回敬下 nithan 兄 ~ :014:

引用:
原帖由 beanman 於 2006-2-7 23:19 發表
哈哈:014:, 咁橋?
引用:
原帖由 nithan 於 2006-2-7 08:34 發表
sssstttt兄和beanman兄, 登埋大字報話歡迎討論, 你地就係我個場度吹水, 料又唔留底d, 口水就留左成堆係度等我抹, 當我透明架?? :angry:
拿拿臨一人俾一隻十倍以上又有機會坐位望贏既馬俾我消消氣! :014:
哈哈........

佢話要俾一隻十倍以上既馬俾佢消消氣 :014:

不過呢隻我就唔敢肯定係 "坐位望贏既馬" :011:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-2-8 22:50 發表
快利寶衰左, 我發誓以為唔再掂梁定華d馬, 如果唔係用幸運神駒拖熱腳咪中Q囉, 激死我啦!
佢爺爺呀, 今晚d膽全部死清光, 得番d腳走哂出黎, 好彩都有十蚊吼下幸運神駒和馬必威, 唔係傷亡慘重, 不過家陣都輸少少 ...
咸華既馬, 我都戎左唔買, 佢跑出黎當抽水算 ~ :009:

下次沙田會好玩 d, 到時再努力過 ~;)

R3) 2.碧紗籠點睇 ??

我覺得今次都仲要睇, 上次轉廐初出即勝, 如果係練馬師教好左隻馬, 睇法就會同以前唔同 ~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆