上一頁下一頁
發新話題

馬膽精選: 富貴玲瓏、皇帝出巡、佳景飛駒、永利好 #1050

收藏  |  訂閱
41  61.3k

隻 "莎朗之駒" 點睇 ??

今次磅輕, 配上 "杜利萊"  ~

引用:
原帖由 nithan 於 2006-3-16 21:49 發表

今季只跑三仗, 十月跑完等到十二月先跑, 再出又等到二月, 健康成疑, 而上仗慢步速都跑到散哂, 令人欠信心, 而且盛年已過, 真係要等佢跑得番先再留意, 個人不選擇作配!
今次佢磅輕, 加上換人, 另我有少少憧憬..........

睇多一兩日先 ~ :014:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-3-21 21:53 發表

唔好意思, 無解釋只有馬名, 請見諒! 不過都謝謝你捧場!:014:

第一場: 贏得多, 喜洋洋, 馬駿寶
第二場: 駿馬繽紛, 高明王, 突飛猛進
第三場: 雷風恒, 幸運武士, 步步金, 我來也
第四 ...
點解第二場唔睇隻 "金百利" 既, 佢今次有黃金一檔 wor ~

引用:
原帖由 nithan 於 2006-3-31 12:35 發表
各場簡介:
第一場:頭場都唔駛點講,創惑馬友利好有勝三雄鼎立,只係次序問題,無獨有偶,三隻血系都係傾向 ...
真係 > 快 靚 正 ~ :014:

我連排位都未有時間睇.........:embarrass

引用:
原帖由 nithan 於 2006-4-13 10:04 發表
近期成績慘不忍睹, 今次推介兩隻心水泥地熱門, 勝望俱佳, 整條獨贏2x1復仇先得! :014:

第五場: 得多多
上仗連番意外, 一望空就撲上黎輕勝, 做到1.09.00既時間, 今次原班再戰, 加九磅相信影 ...
出左排位都未夠個半鐘, 就已經有料到, 快到喔........:021:

祝復活節假期快樂

引用:
原帖由 nithan 於 2006-5-5 18:57 發表
第九場:威猛情人冷熱俱近,黃汝安未夠數鬥志必佳,用黎海榮減七磅幫助極大,本身唔需要留到好後黎跑,今場抽得二檔,若能留係中間位置,取勝機會不亞於任何對手;安進久休後已跑左兩場,水準已慢慢提升,韋紀力曾為此駒建功,今仗再次重逢,或有再次接近表現;小戰士上仗放得不差,三歲一出跑千四,有過一場經驗應該更好,續配馬偉昌可望爭取更佳名次;壹子彈上仗心律不正,小休四個月而來,新鮮感下千四或可應付,本身水準算穩定,若能守得好位,三甲闖入一席不難。
唔怕佢內檔 ??

我驚佢會塞車無位上 ~

引用:
原帖由 nithan 於 2006-5-5 21:17 發表

哈哈! 無錯, 的確有塞既危險, 但有時刨馬就係好主觀, 特別喜歡既就估佢可以望空, 好似香港夢咁並非太喜歡, 便會擔心佢塞, 我喜歡威猛情人因為馬房差少少上岸, 鬥志應較可取, 加上此駒單論馬的確唔輸蝕, 所以. ...
哈哈哈....... :014:

我都係多口講下 ~

如果佢當日入直路有位上, 呢場無咩邊隻可以過到佢 ;)

引用:
原帖由 nithan 於 2006-6-4 15:55 發表
隻死人爪皇泓金跑得認真衰, 均速馬竟然走去留到尾幾, 都唔知跑乜! 可能等下季先郁手? 捧早左了.....................
前次個第 3 嚇到鼻哥隆都無肉 :002:

呢隻馬大熱門認真唔值, 可能下季會好 d ~

引用:
原帖由 nithan 於 2006-6-16 13:46 發表
嘻! 交功課, 第1000個回覆等我自己覆番, 希望利利是是, 四隻馬膽順順利利贏返黎, 為了係最後四次推高本帖既勝出率和入位率, 所以偏作穩陣, 而且仲貼夠四隻! 等陣放工便會去深圳揾條女摸住酒杯底睇阿根廷, 在此預祝各位贏馬又贏波! ...
:devil::devil::devil:

笑就講完喇, 講番馬入正題先, 頭場隻 "卡加小子" 今場認真失望, 仲諗住揾佢黎攞本 tim, 結果差不多俾佢攞左條命:022:, 完全影響晒之後既投注策略, 賽後發現心律不正, 唔知馬主個心會點 :024:

引用:
原帖由 siu_ma 於 2006-6-17 11:44 發表
今期踏入黑仔階段新低點,手錶、psp、水龍頭,冷氣全部要修理、老婆手機差唔到電、最大鑊就係呢兩個星期左肩背痛,星期四睇脊醫,話係頸椎同背椎勞損、移位,神經反射令左邊背同左手唔多郁得,日日要做針灸推拿同食葯,次次350診金,呢個月好偒,要返本!!!

冇心機刨馬,係攻略區抽左kinyeung仔同 saurer 兩條鐵角過佢2串3 Q PQ T

2場   2 贏得多  4 桃之夭夭    8 雄心
10場   2) 開心之星  5)貴蝦王 9) 贏得寶

希望嬴返多少幫補下以上支出,不過輸左當睇多一次中醫,各位馬區老友,幫手發下功支持下細老啦
夠錢睇完中醫, 仲有錢淨修理水電 :014:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆