馬膽精選: 富貴玲瓏、皇帝出巡、佳景飛駒、永利好 #1050

收藏  |  訂閱
8  61.3k

依隻馬打疊報左名喎....sat

依場我都係鍾意紫荊多d....計返上年d賽績真係冇可能係5班馬....but應該會大熱.....:004::009:

引用:
原帖由 occupationhand 於 2005-12-13 11:44 AM 發表
此馬要WIN必須熱透,此乃低班馬賽事最重要指標。
其實5班既大熱勝出率同入位率比其他班次低!

引用:
原帖由 nithan 於 2005-12-13 12:09 PM 發表

計得精明應會大熱, 我諗三至四倍左右卦 :001:
我諗紫荊先會係大熱.....

引用:
原帖由 nithan 於 2005-12-15 06:34 PM 發表
扑鎚啦! 熱熱地要第六場喜樂趣啦! 務求要再捷, 為本帖省靚招牌, 成為名氣品牌之一 :014::014::014:

第六場: 喜樂趣
此駒乃希斯遺留下既大寶藏之一,  上季係希斯手上跑至季尾才漸見成熟, 最 ...
支持~依場應該會幾正路

自然好狽少10幾磅的確係好跑好多
不過今場對手同之前既簡直係兩回事.....似乎位望較高
所以如果太熱真係唔值

引用:
原帖由 yickchingw 於 2006-1-10 05:29 PM 發表

速勢話黑鷹會望空跑
但照計奇寵都會cut埋黎比個cover佢既
計馬4班隨時win得
但係要睇戰意
吳正常D馬都係怕怕地,,,,, ...
希望佢熱透
如果過5-6倍真係輸9成:004::009:

幸運神駒上次遺材賽黃金機會都贏唔到
今次似乎都係一位而足

夢寐以求排最劣檔,而且篤定大熱
似乎綠色勇士抵博d

幸運神駒匆出真係諗得過,始終沙田先係主場,如果跑1400好有冷機
係驚1600可能長左少少

引用:
原帖由 siuyeah 於 2006-1-19 04:34 PM 發表
夢寐以求只要夠快"痴"到右邊欄就不算最劣了
係就係
不過如果得佢一隻跑果邊欄就一樣係勁蝕底
但係我睇佢會恃住佢夠快都係會挨埋外檔果邊多.....真係要睇蘇銘倫點騎
所以要作重心就要小心:embarrass

前往最後回覆