上一頁下一頁
發新話題

馬膽精選: 富貴玲瓏、皇帝出巡、佳景飛駒、永利好 #1050

收藏  |  訂閱
387  61.3k

引用:
原帖由 siuyeah 於 2006-1-17 10:05 PM 發表

係越黎越亂.........:022:
你都講得啱, 的確係亂過上年!

引用:
原帖由 steph0 於 2006-1-17 11:49 PM 發表

pm 都不可以??
可以! 我pm你啦! 見你咁好奇! :014:

引用:
原帖由 sssstttt 於 2006-1-18 12:13 AM 發表
當然, 個個都掛住你............的心水 ~:014:
淨係睇有咁多人回呢個 post 已經知 ~ :014:
其實頭場隻 "輕鬆出擊" 都有d冷機, 話晒佢上季都 3 win, 今次落番黎 4 班跑, 加上黃金一檔.. ...
輕鬆出擊降四班, 差唔多會係郁手時候, 但今場嫌短無把握下應唔會俾佢亂搏住, 否則下仗實熱, 咁辛苦等到落四班梗係想一擊即中! 返回田草千四或泥地一哩或谷草一哩就吼實佢, 但都係我估架咋, 希望今場唔係走寶啦!
引用:
原帖由 doy 於 2006-1-18 03:02 AM 發表
幸運神駒上次遺材賽黃金機會都贏唔到
今次似乎都係一位而足
上次雖係遺材賽, 話就話贏唔到, 但只係輸少少, 睇番今場對手, 和上仗比強不了多少, 只係明確為突出, 但檔劣兼跑法被動又不易發揮, 再加上柏寶肯再騎, 而此老馬跑完今日, 星期日又報左名, 大有乘勇搾乾交代之勢, 三班一直減咁耐分, 落四班後兩場一哩都有好走勢兼好名次, 應該無咁快走樣住, 而且今場對手點都比星期日個場四班千六易對付, 兼且跑法主動檔又好, 希望老馬發光, 果真非同小可! :014::014::014:

引用:
原帖由 JockeySmart 於 2006-1-18 09:38 AM 發表

我係果邊沒有再長篇大論就是這個原因 , 不太喜歡單向討論 , 索性搭下訕算喇 ; 上星期您冇出心水我知 , 不過見您張帖仍是上期標題 , 免得怪怪地才沒有推上來 , 說真句 , 我是您的忠實讀者 , kekekee...  
實在太感動啦! :006::010:
扺你成日贏錢! :005::005:
有時間可以試下係度開個專欄寫下稿, 但無稿費, 最多係稿分咋! :014::014:

引用:
原帖由 beanman 於 2006-1-18 03:07 PM 發表

黃鑽石操足而臨, 千其咪睇小, 不過有樣野值得留意就係呢系馬既馬主大把貨, 所以黃鑽石係越熱越穩, 反之搵你買喇........呢場我會投注:巧奪天工, 快步速, 黃鑽石, 影之武士
黃鑽石係高, 但始終久休太耐, 馬主大把貨, 但我無, 所以唔陪馬主癲, 作配為宜! 快步速可一未必可再! 影之武士我一向對洗仔無乜好感, 又熱.........呢地我順序心水: 勁力寶蹄--->巧奪天工--->魅力漢子--->黃鑽石

當中巧奪天工都在我們頭兩位, 搵佢做膽拖黃鑽石, 快步速, 影之武士, 勁力寶蹄和魅力漢子! QT任擇, 一拖五覆式三重彩, 兩蚊雞一條百二蚊買, 唔知好唔好分呢? :003:

引用:
原帖由 sssstttt 於 2006-1-18 03:23 PM 發表

呢句最精警 ~ :014::014:
隻 "紙醉金迷" 又點睇 ? 今次仲揾埋 "蘇銘倫" 騎.....
杜利萊棄之取久休既黃鑽石, 我直覺分開三種可能性, 一可能係黃鑽石今場已比紙醉金迷機會高, 二可能係為了黃鑽石將來的帥權而忍痛棄紙醉金迷, 三可能係兩隻今場都無把握有好成績而取前景可能好少少既黃鑽石, 當中只有二既可能是事實後, 紙醉金迷先算有機會爭勝, 再加上我一向對爆冷不成變熱既馬有介心, 上仗勁勢以五十五倍入位, 今場換人變目前六倍, 除非大超班, 否則唔睇好, 然而若真的大超班, 杜利萊又點會放心呢? 個人不睇好!

引用:
原帖由 sssstttt 於 2006-1-18 04:05 PM 發表

上次佢係配合埋馬房攻勢而走入黎 ~

今次 "葉楚航" 頭同尾場都有隻馬係度, 唔排除今次又會鐘入黎

上次 11 檔, 今次 6 檔, 雖然 "杜利萊" 操完唔騎佢, 但佢仍然有做功夫, 又拍跳又 ...
唔係想掃你興, 但一切返黎真係唔易, 杜利萊大概都略知兩隻馬實力, 騎師棄一取另一好少可一齊返!

引用:
原帖由 sssstttt 於 2006-1-18 04:23 PM 發表

呢個我都知, 因同場可以選得既馬, 真係好多 ~
擺得係 3T 尾關, 絕對係混亂場合 ~
今場應熱唔熱, 應冷唔冷, 果真不易, 但若中到應有一定分頭! :021:

引用:
原帖由 yickchingw 於 2006-1-18 04:41 PM 發表
快步速4檔都有成20倍????令人費解...我比較鐘意1+4檔影之武士+快步速.......
影之武士熱得過份, 唔知係信心飛, 檔位飛定假飛? 但點都好, 好似唔多扺同埋唔值咁熱!

佢爺爺呀! 出閘前成個馬頭側哂仲開閘, 一出閘就輸, 各位兄弟姐妹, 真係對唔住, 幸運神駒跑包尾.....................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆