上一頁下一頁
發新話題

狗基金 2/7P.19#284

收藏  |  訂閱
287  20.8k

引用:
原帖由 nithan 於 2006-2-7 22:30 發表

小福星真係好多人鍾意, 我係別的網頁都有人一早出帖貼佢, 真係通哂天得我唔識貨? :embarrass
其實隻馬我之前係完全無發覺, 我都係睇到基金推介先至識佢, 所以你唔識佢一d 都唔奇 ~

引用:
原帖由 sssstttt 於 2006-2-7 10:34 PM 發表

其實隻馬我之前係完全無發覺, 我都係睇到基金推介先至識佢, 所以你唔識佢一d 都唔奇 ~
講真, 我不嬲都會買初出馬, 呢隻都有買到,

所以特別留意, 結果跑入第5, 上場SW1唔知

咩事, 今次SW-好, 跳16課世間少有, 穩勝!

引用:
原帖由 yickchingw 於 2006-2-8 18:08 發表

講真, 我不嬲都會買初出馬, 呢隻都有買到,

所以特別留意, 結果跑入第5, 上場SW1唔知

咩事, 今次SW-好, 跳16課世間少有, 穩勝!
可惜果隻 "金玉駿駒" 唔入圍, 唔係你會中埋條 2x1 Place 過關 ~

引用:
原帖由 sssstttt 於 2006-2-8 10:59 PM 發表

可惜果隻 "金玉駿駒" 唔入圍, 唔係你會中埋條 2x1 Place 過關 ~
金玉駿駒一定o係3班有馬贏, 今次3檔唔知點解佢唔貼欄, 其實700 o個度佢有機會埋, 不過佢唔埋, 轉彎飛埋出去, BYE BYE左, 馬再成熟D會好D, 睇黎番番沙田好D啦..

引用:
原帖由 yickchingw 於 2006-2-9 05:33 PM 發表
金玉駿駒一定o係3班有馬贏, 今次3檔唔知點解佢唔貼欄, 其實700 o個度佢有機會埋, 不過佢唔埋, 轉彎飛埋出去, BYE BYE左, 馬再成熟D會好D, 睇黎番番沙田好D啦..
都唔知點解放唔出, 唉, 又中招.......................:006:

引用:
原帖由 yickchingw 於 2006-2-9 17:33 發表

跟番段片, 隻馬好似好抗拒跟得太貼前面隻馬黎跑, 於是騎者唯有拉佢出去, 結果走到三四碟轉彎........

引用:
原帖由 sssstttt 於 2006-2-10 12:47 AM 發表

跟番段片, 隻馬好似好抗拒跟得太貼前面隻馬黎跑, 於是騎者唯有拉佢出去, 結果走到三四碟轉彎........
睇黎都係未熟...等下啦...

今次比較亂, 吼D後生馬比較好..

第1場
7 駿馬繽紛

此馬血統我不知是什麼血統, 在港也冇同父馬, 不過形格極靚, 身體好平均, 一匹高班馬款, 一如我曾TIP過既步步穩, 呢隻馬試閘無走勢, 一如神仙作風, 但開飛也只得5倍, 真令人驚訝, 夠竟係信心飛定係咩呢, 今季韋達跑初出馬表現十分佳, 睇操練表發覺神仙次次親操, 從未假手於人, 重視情度可見一班, 11檔未必最好, 不過應可恃質勝出呢場弱組!

第6場
8 師兄出馬

呢隻馬上場都有TIP, 此馬質素必值第4班, 上場走勢都未太規矩同有D搶口, 所以即刻縮程及CHANGE配備, O會令佢唔會HAND-IN, 最重要係3檔, 有COVER下應唔會好似上場咁要走大外檔, 對手都係D 4班中級馬, 雖只得5倍大熱, 但上次TIP左, 今次贏好似唔係好好意思, 所以提供番, 追多次, 應該可勝...

W 2x3
P  2x1 50
=80

引用:
原帖由 yickchingw 於 2006-2-10 19:47 發表

今次比較亂, 吼D後生馬比較好..

第1場
7 駿馬繽紛

此馬血統我不知是什麼血統, 在港也冇同父馬, 不過形格極靚, 身體好平均, 一匹高班馬款, 一如我曾TIP過既步步穩, 呢隻馬試閘無 ...
7 駿馬繽紛 ...練者自己操左成10課, 都幾重視...可能一如甜心般有好表現
另一匹我唔多認識

引用:
原帖由 jeff_0930 於 2006-2-11 12:35 AM 發表

7 駿馬繽紛 ...練者自己操左成10課, 都幾重視...可能一如甜心般有好表現
另一匹我唔多認識
多謝JEFF兄既意見..
駿馬繽紛當然好...
而師兄出馬係本身我好鐘意呢隻馬,,既然追開,,不妨追多一次,,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆