[DVD-9] 自SEED - 聖闘士星矢 SAINT SEIYA (1-73話)1-9話重新補種

收藏  |  訂閱
28  28.7k

我也希望各位將個種發放去其他地方分享

之前1-9話因電腦空間有限del左
依家補上一個新o既種~
如果仲download緊o既朋友要重生下載了~
我決定頭1-73話的種做到4月~
之後就發放其後的北歐篇[dvd9]海王篇[dvd5]仲有冥王十二宮篇
冥王十二宮篇d9同d5碟我都有~
你們回覆下要d9或是d5~d9只有2只碟~d5有7碟~
d5碟一集有2集日語~有中英字幕~有dolby5.1~

7隻dvd畫質當然好好啦~仲有杜比5.1
不過容量就高好多
我只可以放其中一款

1-9集o既補種我會有空閒就會全開
如果不見種就不要問我了~
我每天會抽幾小時上載

引用:
原帖由 hkwinter 於 2006-3-19 22:39 發表
我是新手, 請問6.4G的容量可以用DVD Writer燒錄嗎?
可以~不過dvd9吉碟要廿幾蚊隻
你可以壓縮轉dvd5碟~
nero有呢個功能

引用:
原帖由 天涯一孤雁 於 2006-3-21 12:28 發表
1—9还有种吗?来晚了,不知道有这么好的片子,真可惜!
全部都有種~

真係要幾偉大先做到
放種又係我~keep住個種都係我
連續開種3個月都係我
電腦放左30gb星矢又係我
上載每秒百幾kb又係只有我set

唉~請多些人幫幫手啦~我會冇心做架

我決定最後上載最後日子啦
我每隻碟dvd全開3天
1-73集分階段上載
第1至9集上載到4月12
第10至18集上載到4月16
第19至27集上載到4月19
第28至36集上載到4月23
第37至45集上載到4月26
第46至54集上載到4月30
第55至63集上載到5月3
第64至73集上載到5月7

如果想download快o的o既請大家將上傳提高啦
你唔分享比大家只會令自己download慢
大家也不要話我上傳慢呀~我上傳每秒最少都有100kb架
只是8隻碟分開每隻上傳只有十幾廿kb咋
依家只開一隻上載~一隻碟兩日一定download完,之後冇種唔好問我囉

引用:
原帖由 93949697 於 2006-4-14 14:34 發表
冥界12宫篇系前篇,未Ending,我系度找紧后篇,
但找晤道。晤知你地有无?

聖闘士星矢 ~ 万岁
我都沒有呀

引用:
原帖由 icebar 於 2006-4-21 00:18 發表
樓主!! 多謝你....不過你可以補發37-73集種籽嗎........萬份感激!!!!
37-73將會依日期補發
37-45即將開始上載

前往最後回覆