上一頁下一頁
發新話題

每日三百 總結

收藏  |  訂閱
118  12.3k

引用:
原帖由 keith131 於 2006-3-11 12:28 發表
積分 1507

積分由 0 開始
當累計積分 -1500 時會自動摺埋

由22/3 以後每個賽馬日提供一場 鐵角Q QP 以50蚊注投注
=============================================== ...
我第一次睇你的發表,覺得你個人都很好,相信你對賽馬很有心得,我一於支持到底,照跟你所提供之心得買。多謝你,永遠支持,並希望不因為贏與否,只要盡了一份心意就已經足夠了。努力、加油

引用:
原帖由 mc666 於 2006-4-1 03:26 發表

我第一次睇你的發表,覺得你個人都很好,相信你對賽馬很有心得,我一於支持到底,照跟你所提供之心得買。多謝你,永遠支持,並希望不因為贏與否,只要盡了一份心意就已經足夠了。努力、加油
多謝你o既支持,希望唔好符碌中一次 跟住食白果 ~"~

今次三場心水揀一場
有少少難揀
另外兩場分別係
第二場 3.代言人 8.呈祥 13.紅藍精神
第五場 5.東方遊戲 13.多樂寶 14.美好威望

如果大家覺得o岩心水可以買條過關玩下

支持你重點心水 :014:

第6場   2 瀟灑王子  9 爪皇泓金

因為我都買左條單棍 :013:

而 第2場   3 代言人 我都十分支持
8 呈祥 我都有拖
不過第二選我比較喜歡 14 十分好 放頭跑有著數嘛 :014:

第5場   3 東方遊戲  13 多樂寶 我都有買 :007:
但係我就搵隻 7 東方名駒 做膽,貪佢班底高狀態好,繼續配鄭雨滇似樣d :013:

引用:
原帖由 葡提老祖 於 2006-4-7 19:09 發表
支持你重點心水 :014:

第6場   2 瀟灑王子  9 爪皇泓金

因為我都買左條單棍 :013:
多謝支持 希望齊齊贏錢!:014:

引用:
原帖由 keith131 於 2006-4-7 05:09 PM 發表
今次三場心水揀一場
有少少難揀
另外兩場分別係
第二場 3.代言人 8.呈祥 13.紅藍精神
第五場 5.東方遊戲 13.多樂寶 14.美好威望

如果大家覺得o岩心水可以買條過關玩下
第2場唔鐘意首騎士嗎? 呈祥唔係太鐘意..
第5場好ARM心水..祝你好運^^

引用:
原帖由 yickchingw 於 2006-4-8 09:07 發表

第2場唔鐘意首騎士嗎? 呈祥唔係太鐘意..
第5場好ARM心水..祝你好運^^
首騎士其實都鐘意,不過略嫌今季拼搏太多,體力成疑,同埋火氣無之前旺盛。所以揀左隻今季用得少有機會進步o既馬,九月一場氣管多痰之後轉左去徐雨石馬房,第一場久休五個月一出煩燥撞閘,第二場跑路短之 1200 己有接近走勢,今場跑 1400 搏一搏,不過倍率欠奉,意料之外。

8/4 號o既成績可以用兩個字形容 失敗

今次其他心水提供,希望唔好做明燈

第四場
10.輝煌贏 拖 6.奧利皇子 11.草原奔騰
第八場
4.三刀王 拖 2.神勇福將 9.明確

連贏 2x3

草原奔騰.....真係要放棄啦......等減兩場分落5班就好穩陣.....到時再買.....呢場要拖....不如要友誼第一.......一降班再用牌仔......季尾呢招好強......之前兩場無端端跑泥地.....好明顯想減分降班......季中單打獨鬥輸俾代言人.....唔駛多講.....

引用:
原帖由 wochuang 於 2006-4-11 17:04 發表
草原奔騰.....真係要放棄啦......等減兩場分落5班就好穩陣.....到時再買.....呢場要拖....不如要友誼第一.......一降班再用牌仔......季尾呢招好強......之前兩場無端端跑泥地.....好明顯想減分降班......季中單打 ...
要草原奔騰原因只有一個,上場霍利時唔滿意湯志傑跑法,今場換人跑。友誼第一都諗左好耐,但係晨操見唔到季初贏馬時o既火氣,所以揀三隻無要但買t會拖埋

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆