上一頁下一頁
發新話題

每日三百 總結

收藏  |  訂閱
118  12.3k

經我詳細分析,第一埸新相知可以做馬膽^^

同意至極啦, 你睇我心水都有呢3隻馬, 祝你成功..:014:

引用:
原帖由 yickchingw 於 2006-4-12 09:12 發表
同意至極啦, 你睇我心水都有呢3隻馬, 祝你成功..:014:
平時鐘意睇你地o的版多過呢板 = =++
大家一齊贏錢

引用:
原帖由 keith131 於 2006-3-11 12:28 發表
積分 1282

積分由 0 開始
當累計積分 -1500 時會自動摺埋

由22/3 以後每個賽馬日提供一場 鐵角Q QP 以50蚊注投注
=============================================== ...
你呢個好過我果個好多, 起碼我果個已經摺埋左 :010:

加油

引用:
原帖由 sssstttt 於 2006-4-13 20:45 發表

你呢個好過我果個好多, 起碼我果個已經摺埋左 :010:

加油
500 分實在太少
1000-5000 就差唔多

引用:
原帖由 keith131 於 2006-4-13 20:48 發表

500 分實在太少
1000-5000 就差唔多
無所謂 ~

因我果個係標榜 "玩細 d 黎吊住條命", 既然已經清左袋, 就只有宣佈 Game Over :022:

引用:
原帖由 keith131 於 2006-4-12 20:21 發表
睇埋呢場 閃
四場 1 10 11

徐雨石真係搏馬 可惜馬唔夠
跑左三場 4 4 2
由於之前貼左心水係 10拖6 11
所以無得改
但係就要多謝提供友誼第一 o既 wochuang 兄
諗下諗下 飛左 奧利皇子要左友誼第一
係即場討論果邊有貼到出黎 中到應一應
希望各位贏到錢
不過其他心水場次就欠奉 = =++

第二口孖t
六場 2.翡翠舞士 3.神殿 8.淘金駒 9.路路星威
七場 5.勝利飛駒 拖 1.精英大師 2.金岡盃 3.天仲之寶 7.芙蓉鎮

今次輸得好核特…心情直插入谷底 哈
第二口孖t 今期有多寶 五蚊注
第六場 嘉嘉贏 拖 3.金碧滿湖 9.龍馬精神 10.小飛象 11.東方遊戲
第七場 勁贏 拖 1.紅旗威揚 3.青蝠王 5.愛的世界 9.原路人

其他場次心水
第二場 勁湧 捨傑仔 用近期手風順o既強仔 排一檔 近兩場 跟前左跑 未段無以為繼,今場用強仔應該會跟返係 四五位貼欄位置,呢場預計步速唔會太快,可賺形勢。 五班磅底馬 做到磅騎師唔多 如果無記錯應該得 高雅志 萬成 戴勝可以做到,無乜選擇之用薛順強。 配腳方面 拖返 1.笑匠 3.飛天神馬 8.開心多寶

臨場冷馬有路捉

熱門飛數係人都知,所以講講冷馬。每一場有過關飛之後,有某o的冷馬賠率會突然跳升,跟住落黎果o的飛數就會不段有調節飛,但係到最後五分鐘,當一眾馬落緊飛,但係呢類馬飛數仍然硬淨甚至不段落飛o既時候(唔會著燈),冷馬此中尋。呢個時候投注不妨用黎做正q位置q膽拖幾隻心水,常有不錯分頭。今季例子有 384場次 金太陽  531場次 東莞之威

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆