上一頁下一頁
發新話題

每日三百 總結

收藏  |  訂閱
118  12.3k

引用:
原帖由 keith131 於 2006-4-18 05:50 PM 發表
今次輸得好核特…心情直插入谷底 哈
第二口孖t 今期有多寶 五蚊注
第六場 嘉嘉贏 拖 3.金碧滿湖 9.龍馬精神 10.小飛象 11.東方遊戲
第七場 勁贏 拖 1.紅旗威揚 3.青蝠王 5.愛的世界 9.原路人

其他場次心水
...
+PORT..
嘉嘉贏退出左Bor..
用邊隻做膽呢??
勁贏1檔不勝無歸!
第一場3隻都係冷門wOR..3隻搭埋都幾和味..
呢場都係亂嫁啦..
我反而鐘意增程既高明王..
Anyway..祝你早日進攻孖T成功!

引用:
原帖由 keith131 於 2006-4-19 01:27 PM 發表
熱門飛數係人都知,所以講講冷馬。每一場有過關飛之後,有某o的冷馬賠率會突然跳升,跟住落黎果o的飛數就會不段有調節飛,但係到最後五分鐘,當一眾馬落緊飛,但係呢類馬飛數仍然硬淨甚至不段落飛o既時候(唔會著燈 ...
Thanks for your information!

引用:
原帖由 keith131 於 2006-3-15 10:12 AM 發表
出師不利 信心大失
唔知撐到幾多個賽馬日呢

今次重點心水 第一場 草上飛
?????????????????????????????????????????????????

引用:
原帖由 davidklwong 於 2006-4-19 16:29 發表

?????????????????????????????????????????????????
呢位朋友 唔好亂回覆 呃分 = =++

引用:
原帖由 yickchingw 於 2006-4-19 14:03 發表

+PORT..
嘉嘉贏退出左Bor..
用邊隻做膽呢??
勁贏1檔不勝無歸!
第一場3隻都係冷門wOR..3隻搭埋都幾和味..
呢場都係亂嫁啦..
我反而鐘意增程既高明王..
Anyway..祝你早日進攻孖T成 ...
多謝先
嘉嘉贏退出
用 六場 11.東方遊戲 拖 3.金碧滿湖 8.康樂神駒 9.龍馬精神 10.小飛象
     七場 4.勁贏 拖 1.紅旗威揚 3.青蝠王 5.愛的世界 9.原路人

東方遊戲就輸左少少個跑法, 若能守好位, 今場應該贏左, 萬成都係搏到盡, 但錯少少就輸左, 跑馬就係咁! 而勁贏就明顯無哂速度, 出閘死俾都無反應, 可憐我條三重彩仲搵佢得頭, 結果兩隻腳單Q返黎而一毫子都無得收.......................

19/4 我o的心水應該去玩 包尾大班特別盤
全部都中包尾位置…哈

繼續提供孖t 第二口
第六場 11.步步穩 拖 4.再戰群雄 5.有資格 6.另具一格 9.金太陽
第七場 3.最佳拍檔 拖 2.威勁多 6.心福 8.英明大師 13.安進

其他場次心水 橙字馬可作膽
第九場 尾段場次好多時都係從後殺上黎果o的跑得好少少
2.富士晨曦 5.好爸爸 7.首飾之星 12.高暢
第十場
2.土星 3.喜得法 6.奮鬥心 7.閃電
奮鬥心近期胡新萬成合作上名率高,韋達換萬成更好,膽才。土星今場唔會好似上場留得咁核特,跟三四位走都走得好過唔一定要放頭,冷腳。喜得法戴勝唔知點解唔騎火焰之星騎佢,古古怪怪,作配。何鴻燊向來要威,今場應該配合 爆冷出撀作配。

引用:
原帖由 nithan 於 2006-4-20 08:58 發表
東方遊戲就輸左少少個跑法, 若能守好位, 今場應該贏左, 萬成都係搏到盡, 但錯少少就輸左, 跑馬就係咁! 而勁贏就明顯無哂速度, 出閘死俾都無反應, 可憐我條三重彩仲搵佢得頭, 結果兩隻腳單Q返黎而一毫子都無得收.. ...
你點都中返尾場…
我頭場唔中就注定輸,因為我唔會場場玩,同埋返夜第四場跑完就出門口。

其他場次心水
一場 1.得意寶 3.牧場王 9.永同之寶
三場 1.利之寶 3.雄威 10.輝煌贏
四場 2.常山鎮寶 4.荊山玉 7.魅力波子
五場 1.超力旺 3.喜飛贏將 11.有信心
六場 3.聚寶駒 6.上大人 12.得寸進尺
七場 2.快而勁 8.快步速 11.藍基因
八場 3.同心拍檔 6.先機 9.晨曦彩虹

其他場次心水
一場 1.得意寶 3.牧場王 9.永同之寶 中QP
三場 1.利之寶 3.雄威 10.輝煌贏 中QP
四場 2.常山鎮寶 4.荊山玉 7.魅力波子