上一頁下一頁
發新話題

呢期做左徐君禮王志偉 Fans

收藏  |  訂閱
65  7.7k

呢期做左徐君禮王志偉 Fans

7/6/2006   "開心小子", "超速無敵", "神勇福將"

28/5/2006   金獅勇將    勝利雄威

13/5/2006    圍彩百勝    小武士

10/5/2006   特別

7/5/2006     方嘉栢孖寶..................第八口"力奇福星", "紅皮柚"

26/4/2006賽日重心:""紫金"拖" "荊山玉","東方名駒","紫荊"   .........分析請睇內文:013:

22/4/2006賽日重心:"紅皮柚"拖"金獅勇將","太陽威力","晨曦映雪"
                                  "卡加小子"拖""駿馬繽紛", "飛劍","大圓機","好奇妙"

11/4/2006賽日重心:"飛快贏"拖 "金枕","打邊爐","有聲氣"

好耐無出帖子貼馬, 因為近期賭少左馬, 改賭波:014:, 但今日睇排位見到一隻跟左好耐既馬出戰, 睇落又機會不俗, 所以斗膽提供俾大家參考一下.

今季姚厩真係好黑, 依家排?鬺壑G, 得六場頭馬, 不過亞軍竟然有十二場, 可知成日搏殺失手, 否則成績應可好D, 今季馬房積弱係事實, 希望呢個以前曾練出"電子麒麟", "靚蝦王"等馬王既馬房可生存落下, 所以今次一於鋤強扶弱全力捧"輝哥"場...........第七場(12)飛快贏.

"飛快贏"終於上三班跑, 呢匹谷戰特佳馬體重只有一千磅喥, 成日?鬘|班負重磅當然搏極都係差少少至贏得, 今次負114磅, 舒服晒, 相信爆上黎?鶿q會更勁; 計氣量, 此駒曾初跑谷草千八即入Q, 此程無問題; 計操練, 鄧迪接手後連操三課, 且時間不俗, 姚厩馬辣操乃搏殺吉兆; 計檔位, 排6檔, 係近三季谷草千八勝出率最高既檔位, 今次可跟"洋洋自得"埋欄, 預料此場有快步速, "加洲好運",""洋洋自得","自由鳥"快放, 飛快贏只要跟在中間二叠, 入直路抽出衝刺, 憑輕磅必前列而回, 希望姚本輝可捧盃破悶局;)

另天文台預測週三部份時間有雨, 如預測準確, 屆時場地會係好至黏地, "飛快贏"四次上名都?鬖n地取得, 場地適應無問題; 值得一提係"木球會錦標"近四季大熱門三次輸左, 可見不利熱門, 今場估計大熱門係"九龍飛", 排檔差可大膽放棄.

總結:搏飛快贏Win, 應有六、七倍, Q拖黏地特佳既"金枕", "打邊爐", 以及檔靚強配既"有聲氣"

祝大家好運!;)

你過呢邊俾貼士:007:

引用:
原帖由 beanman 於 2006-4-11 09:03 PM 發表
好耐無出帖子貼馬, 因為近期賭少左馬, 改賭波:014:, 但今日睇排位見到一隻跟左好耐既馬出戰, 睇落又機會不俗, 所以斗膽提供俾大家參考一下.

今季姚厩真係好黑, 依家排?鬺壑G, 得六場頭馬, 不過亞軍竟然有十二場 ...
同意, 但九龍飛杯賽真係好醒神, 飛快贏係唔飛得既馬, 但係你睇下, 依家大熱係有聲氣, 次熱係飛快贏而第3熱先至係九龍飛, 咁既分頭下會唔會加番九龍飛而唔要有聲氣呢? :014:

梗係支持啦! 輝哥唔夠數實搏命, 加上前幾場桑迪斯騎都係威係勢, 前仗韋達估估惑惑輸一場, 上仗又精神番, 鄧迪和輝哥以前都有佳作, 此駒為介開齋時! support !

依家出猛太陽 藍天白雲 有都係過雲雨
場地狀況未必有影響  不過飛快贏我都好鐘意

但係 姚本輝 上季贏夠數 今季就算唔夠數 下季都仲有牌
仲有廿次賽事左右 大摩 蔡約翰 鬥得火紅火綠
同埋以佢o既養馬數量
今季就算搏盡都未必贏夠數 依家差 七場

引用:
原帖由 yickchingw 於 2006-4-12 09:08 AM 發表

同意, 但九龍飛杯賽真係好醒神, 飛快贏係唔飛得既馬, 但係你睇下, 依家大熱係有聲氣, 次熱係飛快贏而第3熱先至係九龍飛, 咁既分頭下會唔會加番九龍飛而唔要有聲氣呢? :014:
[/ ...
總之根據數據, 邊隻大熱飛邊隻...如有聲氣大熱, 棄之而取九龍飛:014::014:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-4-12 09:31 AM 發表
梗係支持啦! 輝哥唔夠數實搏命, 加上前幾場桑迪斯騎都係威係勢, 前仗韋達估估惑惑輸一場, 上仗又精神番, 鄧迪和輝哥以前都有佳作, 此駒為介開齋時! support !
nithan兄, 好耐無同你論馬, 你知我係你 Fans 架, 今日貼士出左未?�?:014:

引用:
原帖由 beanman 於 2006-4-12 12:00 PM 發表

nithan兄, 好耐無同你論馬, 你知我係你 Fans 架, 今日貼士出左未?�?:014:
佢出左啦..

引用:
原帖由 beanman 於 2006-4-12 11:59 AM 發表

總之根據數據, 邊隻大熱飛邊隻...如有聲氣大熱, 棄之而取九龍飛:014::014:
依家九龍飛同飛快贏都有6倍, 如果到時冇過關飛 (不過我預左九龍飛有好多, 因我買左好多條神仙韋達過關) 或臨場大注落飛的話, 有聲氣9成都係最後大熱..

寫埋其他場次心水俾大家批評吓.......................;)

第一場:友活力, 幸運武士
第二場:過江龍
第三場:靚當家, 起得勁, 乖巧
第四場:旅英名駒, 快而勝
第五場:雷電追擊, 齊齊掂, 多威勝, 天鷹
第六場:如雷
第八場:鷹隼, 歡樂多, 明確
(紅字為信心較強心水)

請多多賜教:014::014:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆