上一頁下一頁
發新話題

呢期做左徐君禮王志偉 Fans

收藏  |  訂閱
65  7.7k

引用:
原帖由 beanman 於 2006-4-12 03:31 PM 發表
寫埋其他場次心水俾大家批評吓.......................;)

第一場:友活力, 幸運武士
第二場:過江龍
第三場:靚當家, 起得勁, 乖巧
第四場:旅英名駒, 快而勁
第五場:雷電追擊, 齊齊掂, 多威勝, 天鷹
第六場:如雷
第八場:鷹隼, 歡樂多, 明確
(紅字為信心較強心水)

請多多賜教:014::014:
個個都鐘意友活力既? 可能真係我走漏眼, 拖番票啦, 過江龍外檔唔驚咩, 第3場是好當家吧, 乖巧大熱不值博, 快而勁? 快而勝下話, ←哈哈, 足人打錯字, 如雷驚佢今季博得好多, 其他都好鐘意, 祝你大勝而回..:014:

引用:
原帖由 yickchingw 於 2006-4-12 03:54 PM 發表

個個都鐘意友活力既? 可能真係我走漏眼, 拖番票啦, 過江龍外檔唔驚咩, 第3場是好當家吧, 乖巧大熱不值博, 快而勁? 快而勝下話, ←哈哈, 足人打錯字, 如雷驚佢今季博得好多, 其他都好鐘 ...
係喎...:007:

第7場我放棄了...感覺上玩唔過  積管睇下你地d貼士

引用:
原帖由 beanman 於 2006-4-11 09:03 PM 發表
好耐無出帖子貼馬, 因為近期賭少左馬, 改賭波:014:, 但今日睇排位見到一隻跟左好耐既馬出戰, 睇落又機會不俗, 所以斗膽提供俾大家參考一下.

今季姚厩真係好黑, 依家排?鬺壑G, 得六場頭馬, 不過亞軍竟然有十二場 ...
飛快贏跑得好差, 昨晚D馬真係難玩, 下次再有心水先出Post, 希望大家復活節贏大錢玩得Happy

昨晚真係輸得死人.......................應快唔快, 應慢唔慢, 吹脹!

引用:
原帖由 beanman 於 2006-4-11 21:03 發表
好耐無出帖子貼馬, 因為近期賭少左馬, 改賭波:014:, 但今日睇排位見到一隻跟左好耐既馬出戰, 睇落又機會不俗, 所以斗膽提供俾大家參考一下.

今季姚厩真係好黑, 依家排?鬺壑G, 得六場頭馬, 不過亞軍竟然有十二場 ...
月頭工作比較忙, 但喜見閣下再次揮筆論馬, 不得不入黎講聲支持先 ~ ;)

女皇盃大賽日, 小弟亦興致勃勃參與一番, 是日跑A跑道, 直路長, 實力馬應抬頭, 希望大家贏錢而回....................................:014:

今日介紹第四場"紅皮柚"及第五場"卡加小子"

"紅皮柚"上仗與"甜心"單打獨鬥, 雖有雙雙賺步速之利, 但總時間1.22.4(22.6)贏千四, 一對馬末段彈離後面其他馬, 呢種賽績絕對優秀, 且"甜心"隨後轉場地及昇上三班一樣勝出, "紅皮柚"?鬘|班再戰, 着數到暈, 今次賽事放頭馬唔多, 步速好大機會偏慢, 以"紅皮柚"既前速應可守?鰜e列好位, 再賺形勢入直路又爆一段22秒幾, 是問同場又有邊隻馬可衝過佢, 鄧迪上賽後復操此駒與突飛猛進、土星認真考驗一課特快工夫, 三段1.17.1(21.9), 已為今場做好準備, 應穩勝; 配腳方面"金獅勇將"韋達索騎, 晨課片段見此駒甚勇, 唯今次磅重, 但落班已可抵消此因素, "太陽威力"前仗後上如飛, 如直路唔係受阻已勝出, 今次用威哥信任既馬偉昌應可跑出水準, 第四選?�"晨曦映雪"及"金童子"之間選擇, 較睇好"晨曦映雪"?鬖]此駒上仗路短已試準, 增程而臨, 杜利萊極之肉緊連操多課, 馬主尹志強安排此駒上陣似為配合曾志偉隻"卡加小子", 呢場要拖, 甚至與"紅皮柚"對碰WIN, 孖寶射落下場"卡加小子"也可一試; 至於"金童子"初出冷門, 多番試閘已準備好, 加眼罩巫斯義騎, 三T腳要拖埋.

"卡加小子"上次初出已有落注此駒, 演出亦幾好, 雖輸俾冠亞馬匹三個馬位, 但初出鬥贏"有作為", 且彈離第五名及後面馬匹甚遠, 該場次冠亞馬匹, 再出再贏, 而第四既"有作為"其後更勝出兩場賽事, 第五既"有聲有色"亦跟住勝出...., 可見"卡加小子"呢場(360場次)賽績唔簡單, 賽後此駒一直操而不戰, 其操練完全無放鬆過, 杜利萊包辦所有課期, 且越來越辣, 等今次大賽日再上陣, 搏殺之心呼之欲出, 另馬主曾志偉剛剛生日, 伍碧權梗係識做啦; 配腳"駿馬繽紛", "飛劍","大圓機"無須多介紹, 近績佳梗係唔飛得, 另"好奇妙"雖初出但要留意, 同主馬大賽日出三隻, 唔係嫌報名費平卦, 用萬成哥有廿倍, 啱胃口....

引用:
原帖由 sssstttt 於 2006-4-13 08:18 PM 發表

月頭工作比較忙, 但喜見閣下再次揮筆論馬, 不得不入黎講聲支持先 ~ ;)
另在此多謝版主既支持, 令小弟感動到可再提起勁用貼子論馬.........:006::006::006:

又喜見一位高手了!大家加油呀!

引用:
原帖由 eternally 於 2006-4-22 06:18 PM 發表
又喜見一位高手了!大家加油呀!
感激支持,小弟成績遠不及nithan兄等高手, 只是厚着面皮在此獻羞, 與大家論下馬啫,  eternally兄有無心水提供俾大家啊?:014:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆