上一頁下一頁
發新話題

《教學》導入WE10真實隊旗隊徽補丁及減肥教學

收藏  |  訂閱
197  52.1k

引用:
原帖由 bele 於 2006-4-25 02:53 PM 發表

呢個方法係唔會del files架
格式化左喇
d files冇哂..點算

其實呢個 iso檔....個個容量好細喎@@"......我r哂頭!!~"!!"

係咪@WE10_DVD_ENG.ISO呢個....我壓完之後就有呢個檔.......呢個入面有1.幾gb@@"

咁我就咁用nero 燒就應該ok@@"?

引用:
原帖由 Baptista 於 2006-4-26 05:06 PM 發表

格式化左喇
d files冇哂..點算
我第一次聽打cmd轉ntfs會del files:001:

你打什麼command?

引用:
原帖由 1010黑仔 於 2006-4-26 05:16 PM 發表
其實呢個 iso檔....個個容量好細喎@@"......我r哂頭!!~"!!"

係咪@WE10_DVD_ENG.ISO呢個....我壓完之後就有呢個檔.......呢個入面有1.幾gb@@"

咁我就咁用nero 燒就應該ok@@"?
我都r哂頭,呢個帖無你所講既ISO

引用:
原帖由 CHIELLINI 於 2006-4-26 03:34 PM 發表
我第一次download 完燒落隻碟度, PS2 load 唔島
第二次ExPERT後, 整細�之後燒落隻碟度一樣load 唔島
Please tell me why???
請看post #92

thz a lot! support x 10

我將d drive轉左做NTFS啦
解壓完佢都係話只有NTFS先可以支援4GB File
但係我已經轉左, 點解會咁架??

回復 #1 bele 的帖子

I have burned in DVD but cannot play.  Why?   I used the Nero to burn the DVD.  Any procedure should be followed?  Thanks

回復 #100 CHIELLINI 的帖子

i also cannot play.  why?   how can i copy to HD?

THX

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆